Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rettentően félek,3 gyerekes...

Rettentően félek,3 gyerekes anyuka vagyok,ez valami autoimmun betegség lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Pár hete kezdődött, rettentően izzadtam,folyton kivert a meleg,de ez más volt,mintha forróság lett volna.

Pár napja a kezemen,és lábamon jelentkeztek kiütések,az egész lábamon,de volt hogy elmúlt pár órára,aztán újra kijött.

Ezzel együtt jelentkezett reggelente inkább, nagyon erős fájdalom,csukló, térd,boka,ma reggelre be vizesedett a lábfejem is.

Tegnap délelőtt adtam a 2 évesre a cipőt,nem tudtam felkelni,annyira fájt mindenem.

Kiütések viszketnek,igyekszem nem vakarni.

Hétfő délelőtt megyek orvoshoz,de nagyon félek hogy mit fog mondani, gondolom lesznek kivizsgálások is.

Most is fájnak az ujjaim, csukló,boka,de nem annyira vészes mint reggel. Kérlek,nyugtassatok meg hogy semmi gond

2024. máj. 25. 15:30
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nincs mandulám, még gyerekként követték mind
2024. máj. 25. 17:14
 12/32 anonim ***** válasza:

Na ezzel a méregtelenítéssel meg ki van a tököm.

Impaktált bölcsességfog gócom volt.

Azt jelenti előtöréses. Nem tud kinőni rendesen ex gócot okoz a fog alatt. Innen terjedt a mandulámra, ki kell műteni, mivel a fogműtét után nem gyogyult meg.

Tele van bakteriummal a szervezetem, mert gennyesek a manduláim. Érzed a súlyát?

Ha egy becsületes orvost hallgatsz végig elfogja mondani, hogy nincs ilyen, hogy méregtelenítés! Ezt csak a mindenféle dietetikusok adják el a hiszékeny betegeknek!

#9 neked írom, abban az esetben, ha nekem írtad az előzőt. Ha nem, akkor meg legyen itt egy tapasztalat megosztás.

Hidd el, hogy lassan mindent kipróbáltam kb 1 eve tartó gongjaim miatt.

2024. máj. 25. 17:14
 13/32 anonim ***** válasza:

Van a méregtelenítő légzés, az a lényege hogy az orrodon mélyen beszívod a levegőt, kicsit lent tartod és a lehető leglassabban a szádon kifújod. Ezt addig csináld amíg jól esik, legalább 5 perc.

Étrendnek sok zöldség, víz, vagy leves, mást ne is nagyon egyél, ez fog kitisztítani.

Nasinak valami természetes aszalványok, müzli, magvak.

Egy héten több napra is beiktathatod, figyeld meddig bírod.

Innentől hogy gyenge az immunrendszered, jönnek a gyulladások, bármit elkaphatsz, bármi bajod lehet.

Vedd komolyan!

2024. máj. 25. 17:15
 14/32 NTBS ***** válasza:
Lehet allergia, kimerültség.
2024. máj. 25. 17:17
 15/32 anonim ***** válasza:
12. Én ezeket már csináltam pozitív eredményekkel, nem nekem van gennyes gócom meg egyéb betegségem.
2024. máj. 25. 17:17
 16/32 anonim ***** válasza:
"Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered." (Hippokratész)
2024. máj. 25. 17:19
 17/32 anonim ***** válasza:

15 örülj neki!

27 évig én sem voltam beteg. 1x voltam infuenzás meg kb 1 kezemen megtudom számolni hányszor voltam életembe lázas. Az, hogy gócos lett a fogam nem az én hibám. Minden dvben járok fogorvoshoz, megcsak lyukas fogam sincs. Az, hogy onnan ráterjedt a mandulámra az sem az én hibám. A kerdezőnek meg ne írj hülyeséget a méregtelenítéseddel....baromság.

2024. máj. 25. 17:24
 18/32 anonim ***** válasza:

A stressz legyengíti az immunrendszert, jönnek a gyulladások, fertőzések, legrosszabb esetben a daganatok.

Allergiánál túl aktív az immunrendszer, túl erős az immunválasz.

2024. máj. 25. 17:24
 19/32 anonim ***** válasza:
17. Nálad is stressz, gyulladás, fertőzés okozza a problémát. Ahelyett hogy semmibe vennéd a tanácsot, inkább próbáld ki. De te már előre eldöntötted hogy hülyeség, úgyhogy nem sok esély maradt.
2024. máj. 25. 17:26
 20/32 anonim ***** válasza:
17. De a te hibád az étkezésed, életviteled, döntésed, ezzel megteremted a tüneteket, csak nem veszed észre hogy mi-miből fakad.
2024. máj. 25. 17:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!