Végbélgyulladástól lehetnek alkalmanként erősebb alhasi görcseim? Égőérzést is érezhetek az alhasamban ez miatt? Milyen gyógyszer segíthet ezen?
Tudom orvos ezektől a válaszoktól kíméljetek meg.
Voltam háziorvosnál.
Lehet, igen.
Viszont akarhogy ellenkezel, orvos nélkül cseszheted a gyógyszert, ugyanis nem mindegy a gyulladás OKA. Ha fertőzés az egész más megközelítést igényel, mint pl egy krónikus gyulladás...
Buscopan egy remek görcsoldó.
Mit mondott az orvos?
Nem akarlak megbántani de jobban járnál ha az ügyeletet hívnád fel egy ilyen kérdéssel. Nagyon kedvesek szoktak lenni és adnak tanácsot. Laikusként senki nem lát sajnos a hasadba és a vakbélgyulladás súlyos állapot.
Egyébként elmehetsz a búbanatba mert az egyetlen hasznos tanács a görcsoldó meg a hívd fel az ügyeletet volt. Amiben nem tudom mi olyan nehéz mert odamenni sem kell és tényleg szakszerű választ kapnál nem marhaságokat.
Megtanultam, hogy itt nem szabad a kérdező számára hasznos választ írni mert 0%ban hasznos. Gratulálok!
Tuti nincs valbélgyulladásod nem kell aggódni. Gondolom ezt a választ vártad. Ha mégis meghalnál akkor bocsi. ;) Igazad van nem az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!