Meg vagyok fázva, köhögök, elvileg elég piros a torkom is és ezt írta fel az orvos. Soha nem szedtem még ezt a gyógyszert, utána olvastam a mellékhatásoknak és elég durvának találom őket. Pl.: nagyon ritkán, de a gyógyszer alkalmazása során előfordulhatnak egyéb súlyos, potenciálisan halálos kimenetelű mellékhatások, mint például gyors lefolyású (fulmináns) májnekrózis, vérképeltérések, súlyos túlérzékenységi reakciók (korai tünetei: más okkal nem magyarázható torokfájás, láz, ízületi fájdalom, sápadtság, pontszerű bevérzések, sárgaság).
Ember, kb minden gyógyszernek lehetnek durva mellékhatásai igen ritka esetben általában.
szept. 25. 17:24
2/9 anonim válasza:
Ha ennyire félsz ezektől, akkor neked nem való gyógyszer, ez minden AB mellékhatásainál le van írva, maximum a gyakoriság besorolás szokott más lenni, bár torokfájásra én tuti nem szedném, teljesen felesleges.
szept. 25. 17:34
3/9 anonim válasza:
Minden gyógyszernek hajszálpont ugyanaz van leírva a mellékhatásai közt. Nem kell elolvasni. Ez egy teljesen átlagos antimikrobás gyógyszer! Nem halsz bele! Nem gondolod, hogy az orvosod meg akar ölni!!!!
szept. 25. 17:34
4/9 anonim válasza:
"Minden gyógyszernek hajszálpont ugyanaz van leírva a mellékhatásai közt."
Ez egész egyszerűen nem igaz.
"Nem kell elolvasni."
De el kell olvasni, hogy például a gyakori mellékhatások ne érjenek váratlanul. Az más kérdés, hogy nem kell egyből berosálni tőle.
szept. 25. 17:36
5/9 anonim válasza:
Ráér akkor elolvasni, ha tapasztal mellékhatást. Amire igen kicsi az esély, és akkor se a felsoroltak.
szept. 25. 17:37
6/9 anonim válasza:
#5 neked az a hobbid, hogy megalapozatlan állításokat hangoztass?
szept. 25. 17:41
7/9 anonim válasza:
Mondjuk, életem eddigi 63 éve alatt szedtem már néhány fajta gyógyszert, 6-os! Egytől lettek kiütéseim kb 35 éve, és egytől ment a hasam pár hete. Ennyi a repertoár! A többi többtucattól semmi! Pedig még Sumetrolim is volt köztük! Láss csodát: meggyógyított, nem megölt!
szept. 25. 17:46
8/9 anonim válasza:
Mindenképp szedd be. És szedd végig
szept. 25. 19:10
9/9 anonim válasza:
#7 értem, szóval akkor a többi százezer ember is ugyanúgy fog reagálni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!