Ha most beveszek 2db Sumetrolim gyógyszer akkor este már ihatok alkoholt?
A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy mennyi tablettát és milyen időközönként lehet bevenni a gyógyszerből és az alkoholfogyasztás is rá van írva. Egyes gyógyszereknél például az egész kúra alatt tilos alkoholt fogyasztani, ami ha 1 hét, akkor 1 hét.
Olvasd el alaposan a tájékoztatót!
Ha 2-szer 1 szem gyógyszert kell bevenned belőle 1 nap, akkor azt nem lehet egyszerre bevenni. A 2 tabletta között el kell telnie egy bizonyos időnek.
Gondolom ő eléggé beteg lehet. Nekem is volt már h 2x2-t kell bevennem, de olyan is volt, hogy 2x1. Ha egyszerre beveszed a reggeli és esti adagot akkor lehet, hogy az ellenkezőjét váltod ki a gyógyszer hatásának..
Szerintem fontosabb, hogy meggyógyulj, mint sem bulizz egyet vagy alkoholizálj.. Ha felfázásra kaptad akkor meg nem értem hogy tudsz egyáltalán kimozdulni olyankor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!