#48: amúgy a logika tényleg ezt diktálja, a valóságban meg az kezd kirajzolódni, hogy pont azok jártak szarabbul, akik beoltatták magukat. Maga a covid is teljesen odavágja az immunrendszert, de az mrns oltásnál ez hatványozottan jelentkezik.
Most itt vagy félrecsúszott a kíserlet, vagy a covidot kifejlesztők sikeresen átkúrták az egész nyugati világot. A Karikó kirakó még nem állt össze, de valószínűleg sosem fog, mert mindent titkosítottak világszerte.
2024. márc. 10. 08:36
52/56 anonim válasza:
#51 Ne egy kis szeletet nézz, hanem az egész, kerek történetet. Itt jön képbe a kulcsfontosságú 4.ipari forradalom, az emberi evolúció új formája. Az elit nem kérdez, csak elindít...
2024. márc. 10. 12:00
53/56 anonim válasza:
Azért ne kezeljük már tényként, hogy a közeljövőben (10 éven belül) lesz egy halálos járvány a nyugati világban.
2024. márc. 10. 12:56
54/56 anonim válasza:
Én teljesen elhatárolódtam az egész cirkusztól, Nem hordtam maszkot, nem oltakoztam, nem olttattam be magam, nem vettem fel egyetlen oltást sem. Csakhogy mindenki szájaíze szrinti megfogalmazás szerepeljen.
Nem néztem a TV-ben Ceciéket, nem olvastam kovidhíreket, nem teszteltettem magam sosem. És élek, virulok, köszönöm.
2024. márc. 10. 14:06
55/56 anonim válasza:
54: Én is így vagyok vele, de erre azt szokták írni, hogy azok védtek meg minket, akik viszont védekeztek. Most írják ezt. Korábban viszont: oltass, vagy lélegeztetőgép.
2024. márc. 10. 15:21
56/56 anonim válasza:
54-es vagyok. Valamiért nagyon harapták ezt az akár RÉMHÍRTERJESZTÉS-nek is beillő rendkívül agresszív propagandát. Sok dolgot megéltem már, nem vagyok fiatal, de ennek az egésznek az abszurditása ha előjön, ma is fel tudom kúúrni magamat rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!