Mi lesz az oltástagadókkal, ha jön egy halálosabb pandémia?
#48: amúgy a logika tényleg ezt diktálja, a valóságban meg az kezd kirajzolódni, hogy pont azok jártak szarabbul, akik beoltatták magukat. Maga a covid is teljesen odavágja az immunrendszert, de az mrns oltásnál ez hatványozottan jelentkezik.
Most itt vagy félrecsúszott a kíserlet, vagy a covidot kifejlesztők sikeresen átkúrták az egész nyugati világot. A Karikó kirakó még nem állt össze, de valószínűleg sosem fog, mert mindent titkosítottak világszerte.
Én teljesen elhatárolódtam az egész cirkusztól, Nem hordtam maszkot, nem oltakoztam, nem olttattam be magam, nem vettem fel egyetlen oltást sem. Csakhogy mindenki szájaíze szrinti megfogalmazás szerepeljen.
Nem néztem a TV-ben Ceciéket, nem olvastam kovidhíreket, nem teszteltettem magam sosem. És élek, virulok, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!