Van egyáltalán olyan, aki most kezdi az "oltakozást"? Aki most kapja a legelső adagját? Ha eddig nem, most miért?
3at kaptam eddig.
4.? Nem tudom...
Köszönöm, hogy szavaztok és írtok!
Azt szeretném leginkább megtudni azoktól, akik az első választ nyomták, hogy mely nyomós érvek, tények, tapasztalatok győzték meg őket a vakcina hatékonyságáról?
De persze bármilyen más tapasztalatot, meglátást, meggyőződést is szívesen olvasok!
#6: Bár nem az 5-ös vagyok, de neked sincs fogalmad. Ennyi idő alatt már csak annak nem esett le, hogy a covid oltások hatástalanok, sőt sok esetben még kifejezetten ellenjavaltak is lehetnek, aki nem akarja látni. Azokkal nem lehet mit kezdeni.
És ne gyere semmi oltásellenességgel, mert igenis van egy csomó jól működő oltás, itt ez nem jött össze, ha valóban a vírus ellen készültek.
Nagyon szívesen, persze gondolom ezek mind az árnyékhatalom által üzemeltetett oldalak.
Újra nem oltatom magam, pontosabban attól függ, mert eddig mindig bekaptam kb pont, mire újra oltatnom kellett volna, mert jött az új hullám, ezért 2 elég, plusz más gondom is van és oltás előtt is volt, ami miatt kérdés.. A célom az első megúszása volt igazából..
Amúgy:
Az étel se hatékony éhség ellen, tegnap ettem, most meg rohadt éhes vagyok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!