Van egyáltalán olyan, aki most kezdi az "oltakozást"? Aki most kapja a legelső adagját? Ha eddig nem, most miért?
#29! 🤦🏽♀️Ritka értetlen vagy. Neked mennyit fizetnek ezért az oltás kampányért? Lesz@rom a statisztikákat, nincs annál pontosabb, minthogy TUDOM, hogy reagál a szervezetem a covidra. Ez az egyetlen, ami nem találgatás, hanem tény. Azt nem tudom, hogy reagálna az oltásra, és nem is fogom megtudni, mert NEM ÉRDEKEL. Nincs rá szükségem. Mit nem értesz ezen?
#30 Szimplán válaszoltam a kérdésedre, ebben semmi nagyzolás nem volt.
Rápillantottam az oldalra a kedvedért. Már az röhejes, amit a covidról ír az oldal. Nem látom, hogy azt írná, hogy 99,98%, hogy túléli az ember, azt sem látom, hogy azt írná mesterséges vírus, vagy, hogy mire is kell a védettségi valójában stb. Az meg rátesz egy lapáttal, hogy a pubmed-et a NIH működteti, a NIH meg a covidot hozta létre Faucival karöltve a Vuhani laborban, az amerikai adófizetők pénzéből. Szóval vicces is lenne, ha az igazat írná az oldal...
#35 (Tom Benko):
Igen, láttuk a "halálos vírus" témára alapuló, "mindentől is megvédő, GOLYÓÁLLÓ MELLÉNY oltás" konteó valóban sok kárt okozott.
A legtöbb ország gazdasága megtorpant, a magyar még nagyobb csődbe került, az oltások meg már csak tetézték a dolgokat.
Már az egészségügyis ismerőseim, orvos ismerőseim egy része sem hajlandó 4-5. oltást felvenni, mert látják, hogy hasztalan.
Egyébként is csak "kifeküdni" lehet a vírust, pihenés meg egy kis odafigyelés a legtöbb esetben. Vannak SAJNOS halálos vagy súlyos lefolyások de azok oltástól FÜGGETLENEK. És nem is nagyon tudnak mit kezdeni vele, mivel r*hadtul nem foglalkoznak a már meglevő betegség kezelésével, nincs rá hatékony módszer, de leginkább még módszer sem. Maradj otthon, pihenj aztán lesz majd veled valami.
Úgyhogy konteós "barátom", kérlek a konteóidat máshol terjeszd, nem nagyon hiszi már el senki, csak aki mindent is benyal. Köszi.
Csak két kérdésem van.
Ha a gyártó nem ajánlja, a 60 év felettiek sinopharmmal a vakcinázását, akkor miért nekik adták be belőle a legtöbbet?
Ha a járvány idején nem ajánlott a vakcinázás, mert fokozza az ellenállóbb, fertőzőbb és veszélyesebb mutációk kialakulását, akkor miért oltanak még a járványhullámok csúcsán is
@kokohoho:
1; Mert a magyar döntéshozók debilek.
2; Járvány idején az állattartásban nem ajánlott a vakcinázás, mert egyszerűbb és gyorsabb leölni a fertőzött jószágot. Maga a vakcinázás nem növeli a mutációs ráta és a fertőzőképesség növekedését, sőt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!