Mi lesz az oltástagadókkal, ha jön egy halálosabb pandémia?
Eredeti kérdésre:
Ha jön egy halálosabb pandémia, ami mindenben olyan lenne, mint a covid csak a halálozási aránya lenne jóval nagyobb, akkor bukta lenne sokaknak, ha időben nem sikerülne megfogni, márpedig ez a valószínűbb az emberek szokásait és viselkedését látva.
Ha lenne olyan oltás, ami már a fertőzötteknek segít, az lenne a legjobb igazából, mert az egészből az látszódik nekem, hogy ha kiszabadul, túl sok mutáció jelenik meg és az oltás hatékonysága egyszerűen statisztikailag lecsökken egy ilyen gyorsan mutálódó vírusnál.
Más lenne a helyzet egy stabilabb vírussal szemben (úgy tudom a COVID RNS vírus ezért mutációra hajlamosabb)
"Miért oltástagadó az, aki nem mert beadatni magának egy kísérleti fázisban levő oltást, aminek akkor még nem ismerték a rövid és hosszútávú következményeit? Ezért is kellett aláírni, hogy én kérem az oltást."
Így van! Senki nem kötelezte őket, hogy a halálba vagy a nyomorba meneteljenek (a rövid és hosszútávú következmények miatt).
#42: azt nem oltásnak hivják, hanem ellenanyagnak.
A mRNS oltásokkal az a baj, hogy nagyobb bajt okoznak, mint maga a fertőzés, ugyanis beláthatatlan ideig megjosolhatatlan mennyiségben szintetizáltatja a szervezettel pont azt a fehérjét, ami miatt a vírus ekkora károkat okoz.
Én örülök, hogy nem ugrottam fel a Pfizer vonatra.
Majd meglátjuk! Szerintem még nincs vége...
A következő lehet hogy az oltottak pandémiája lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!