Téged még meg tudnak félemlíteni a "szakértők" a covid esetszámokkal?
Jó tudni, mi van az esetszámok mögött. A mi kórházunkban is jelentősen megugrott a covidos esetek száma, de többségében nem a covid okozza a felvételt indokló tüneteket, csak pozitív tesztet produkáltak.
Tavaly is már csökkent azon betegek száma, akik valóban a covid miatt haltak meg, bár az nyilvánvaló, hogy a különféle krónikus betegek akik elkapták, nagyobb valószínűséggel hunytak el. Olyan már ritkán van, aki fiatal, egészséges, mégis 40-50 feletti tüdőérintettségű.
Tehát valóban sok covidos van, de ez az esetszám nem egyenértékű a 2020-as esetszámmal.
Azért nem rettent el, mert beletörődtem és megtettem, amit a keretek között szerintem érdemes volt/lehetett.
Tényleg nőnek az eset számok ? Szerintem igen, a környezetem alapján úgy látom.
Veszélyes a vírus? Nos, alattomos dög, sajnos.. A nátha és hasonló tünet lehet hamar elmúlik, de visszamaradhatnak dolgok, de ez van..
Tesztelésen alapul az egész riogatás.Mikor esetszám kell nekik akkor neki állnak mikor nem kell akkor nem téma:)
Olyan érdekes ez.Én nem hiszek az egész hisztériában és nem félek.Erre mennek hogy mindenki rettegjen,ezt kéne megérteni.
Nekem is kapta el ismerősöm nemrég és már kutya baja,akkor miről beszélünk?
Hagyjuk ezt az érzelmi zsarolást ugyanmár.Hogy mutatja ki a teszt mikor az eredeti vírusra van kitalálva nem a szétmutálódottra,akkor mi a téma?Nem is értem.
Aki mindezt beveszi ő baja.
"Hogy mutatja ki a teszt mikor az eredeti vírusra van kitalálva nem a szétmutálódottra,akkor mi a téma?Nem is értem."
Az új variánsok mintáját kipróbálják a teszttel, ha kimutatja, akkor marad, ha nem akkor változtatnak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!