Téged még meg tudnak félemlíteni a "szakértők" a covid esetszámokkal?
Igen, engem a statisztikák meg tudnak félemlíteni, mindent elhiszek, amiket látok a tévében, például a tévéorvosoktól, és a politikusoktól általában.
Számomra a tévé és a vitára nem bocsájtott tudományos, egyoldalú vélekedés jelenti az aranyigazságot.
Tegnap előtt bemondta a tévé, hogy 2+2=5, és vakon elhittem. De ma már felvilágosult vagyok, már nem hiszem! Ugyanis tegnap helyesbítettek a tévében, hogy mivel 4+4=8-cal, ebből következően 2+2=6! Most már ebben az igazságban hiszek! A féligazság a leghatásosabb, ezért vakon elhiszem, gondolkodás nélkül.
Azért hiszek, mert gondolkodni lusta vagyok.
11-es Pacsi!Ez nagyon igaz egyesekre:)
Anyám borogass mindent el kell hinni :DD
10-es Ott volt amikor átprogramozták a teszteket hogy biztos jó legyen:))
.....
Lehetséges, előző, ugyanis a kovwvidteszteket a melegítési ciklusszámmal lehet manpulálni, a szakértők szerint. Kary Mullis, aki feltalálta, elmondta a tévében annak idején, hogy kb a 25-28-as melegítési ciklus szám adhat hiteles képet arról, hogy a minta tartalmaz-e vírust, míg Magyarországon az utóbbi években teljesen véletlenül meggazdagodott mélyen tisztelt Müller Cecília hivatalos dokumentumban közölte, hogy Magyarországon többnyire a 40 körüli melegítési ciklus számot javasolja.
Ezen felül Kary Mullis, a pcrteszt feltalálója azt is elmondta nyilvánosan, hogy az általa feltalált pcrtesztet kizárólag labor célokra találta fel (rá is van írva általában: "research use only!"), és semmiféle betegséget, fertőzést, járványt NEM lehet kimutatni evvel.
Tudom,persze de erre építik az egészet ennek ellenére is:)
Ciklusszám ha meg van buherálva akkor annyi + lesz amennyi kell.
2018-ban már meglettek rendelve állítólag:D
Érdekes dolgok ezek.
Kedves előző súlyosan és mérhetetlenül tévedsz, hogy 2018-ban már megrendelték ezt a nagggyon spontán "járványt". ;) Csúnya rossz konteós vagy velem együtt! :)) Miért? Mert csak - ez a tudományos hiteles érvelésünk, nekünk, tévé-"orvosoknak". ;-)
(Ugyanis megvan az archiv világbanki honlap arról, hogy már 2017-ben Magyarország és rengeteg más ország is megrendelte előre a pcr-19 teszteket. Csak innen előszeretettel törölték, de erről nem szabad beszélni. HA ÉN EGYSZER KINYITOM A SZÁÁÁMAT! :) HA ÉN EGYSZER elkezdek beszélni. :-) Ismeritek a kommunizmus kabaréjelenetét? :) ... Éljen Rákosi! Éljen Rákosi Viktor! Éljen Rákosi Ferenc! Éljen a sokfélének látszó, egyazon sátánista politikus gárda világszerte! De csak azért éljen, mert engedünk az erőszaknak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!