Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Téged még meg tudnak félemlíte...

Téged még meg tudnak félemlíteni a "szakértők" a covid esetszámokkal?

Figyelt kérdés

2022. júl. 27. 12:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
95%

Igen, engem a statisztikák meg tudnak félemlíteni, mindent elhiszek, amiket látok a tévében, például a tévéorvosoktól, és a politikusoktól általában.

Számomra a tévé és a vitára nem bocsájtott tudományos, egyoldalú vélekedés jelenti az aranyigazságot.

Tegnap előtt bemondta a tévé, hogy 2+2=5, és vakon elhittem. De ma már felvilágosult vagyok, már nem hiszem! Ugyanis tegnap helyesbítettek a tévében, hogy mivel 4+4=8-cal, ebből következően 2+2=6! Most már ebben az igazságban hiszek! A féligazság a leghatásosabb, ezért vakon elhiszem, gondolkodás nélkül.

Azért hiszek, mert gondolkodni lusta vagyok.

2022. júl. 28. 14:10
 12/44 anonim ***** válasza:
93%

11-es Pacsi!Ez nagyon igaz egyesekre:)

Anyám borogass mindent el kell hinni :DD

2022. júl. 28. 14:45
 13/44 anonim ***** válasza:
80%

10-es Ott volt amikor átprogramozták a teszteket hogy biztos jó legyen:))

.....

2022. júl. 28. 14:47
 14/44 anonim ***** válasza:
86%

Lehetséges, előző, ugyanis a kovwvidteszteket a melegítési ciklusszámmal lehet manpulálni, a szakértők szerint. Kary Mullis, aki feltalálta, elmondta a tévében annak idején, hogy kb a 25-28-as melegítési ciklus szám adhat hiteles képet arról, hogy a minta tartalmaz-e vírust, míg Magyarországon az utóbbi években teljesen véletlenül meggazdagodott mélyen tisztelt Müller Cecília hivatalos dokumentumban közölte, hogy Magyarországon többnyire a 40 körüli melegítési ciklus számot javasolja.

Ezen felül Kary Mullis, a pcrteszt feltalálója azt is elmondta nyilvánosan, hogy az általa feltalált pcrtesztet kizárólag labor célokra találta fel (rá is van írva általában: "research use only!"), és semmiféle betegséget, fertőzést, járványt NEM lehet kimutatni evvel.

2022. júl. 28. 14:56
 15/44 anonim ***** válasza:
93%

Tudom,persze de erre építik az egészet ennek ellenére is:)

Ciklusszám ha meg van buherálva akkor annyi + lesz amennyi kell.

2018-ban már meglettek rendelve állítólag:D

Érdekes dolgok ezek.

2022. júl. 28. 14:59
 16/44 anonim ***** válasza:
92%

Kedves előző súlyosan és mérhetetlenül tévedsz, hogy 2018-ban már megrendelték ezt a nagggyon spontán "járványt". ;) Csúnya rossz konteós vagy velem együtt! :)) Miért? Mert csak - ez a tudományos hiteles érvelésünk, nekünk, tévé-"orvosoknak". ;-)

(Ugyanis megvan az archiv világbanki honlap arról, hogy már 2017-ben Magyarország és rengeteg más ország is megrendelte előre a pcr-19 teszteket. Csak innen előszeretettel törölték, de erről nem szabad beszélni. HA ÉN EGYSZER KINYITOM A SZÁÁÁMAT! :) HA ÉN EGYSZER elkezdek beszélni. :-) Ismeritek a kommunizmus kabaréjelenetét? :) ... Éljen Rákosi! Éljen Rákosi Viktor! Éljen Rákosi Ferenc! Éljen a sokfélének látszó, egyazon sátánista politikus gárda világszerte! De csak azért éljen, mert engedünk az erőszaknak.)

2022. júl. 28. 15:06
 17/44 anonim ***** válasza:
13%
Tudnám milyen ciklusszámról beszéltek az antigén tesztnél, de amúgy ja..
2022. júl. 28. 15:24
 18/44 anonim ***** válasza:
14%
Rossz a kérdés. A covid félemlít meg, és nem szeretném továbbra sem elkapni.
2022. júl. 28. 21:53
 19/44 anonim ***** válasza:
26%
Engem 2 oldalról félemlítettek: 1 Elkapod a covidot és maradandó szívizom károd lesz, akkor is, ha maga a betegség enyhe náthaként átmegy rajtad. 2. Az oltásokban időzített életkor rövidítő anyag van, ami a nyugdíjkorhatár előtt szívmegállást okoz. Így sokat spórolsz az államnak. + tudatbefolyásoló anyag is van benne, amitől a Fideszre szavazol mindig. Mivel sok ember között dolgozom, mégis beoltattam magam. Amikor a kollégáim sorban kovidosak lettek, a kapcsolatkutatáskor engem csak felírtak, mert 15 percnél többet dolgoztunk együtt, de nem kellett karanténba mennem az oltásom miatt. Vettem egy kocsit meg egy motort a túlórapénzekből. Már csak nehogy időzítve legyek!
2022. júl. 30. 07:43
 20/44 minecraft2 ***** válasza:
88%
Itthon szó szerint bevallotta nyunyóka hogy a statisztika hamis, hiszen nem tudják alátámasztani a számokat 95%-át. Szemébe mondják az embereknek érted és van akinek még így sem esik le? De erre se lenne szükséges hiszen minimális józan ész kell ezt átgondolni. Nem az egészségről szól ez, soha nem arról szólt.
2022. júl. 30. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!