Téged még meg tudnak félemlíteni a "szakértők" a covid esetszámokkal?
Persze hogy nem:) Magyarázd ezt el a tömegbariknak,úgy sem értik meg és nem is fogják soha.Miattuk fog megint mindenki szívni plusz beindult újból a "tesztelés" is,akkor rakd össze hogy mi lesz itt ősszel:)
Ismét menni fognak sorban állni ami nem volna baj csakhát hagynák békén azt aki nem kér belőle de nem🤦♀️🤦♀️
Mármint aki kitalálta a kutya kártyát az hagyja békén aki nem kér belőle és köszöni jól van mert meg van étterem és egyéb dolgok nélkül ha kell.
22-es Nézd meg az izraeli emberek tanúvallomásait a szuriról:(
Elképesztő és el fogod magad sírni ha megnézed,Videán fenn van.
Nagyon jól látod és remélem egyre többen végre megértik és befejezik a sorban állást mert pont emiatt nem ér soha véget ez a pokol.
Nem a kovid esetektől tátom a szám, hanem az olyan vágyva várt esettől, amellyel megelőzhetünk bármiféle kihirdetett pandémiát:
"How to prevent the next pandemic"
=
Hogyan előzhető meg a következő pandémia?
Íme a hiteles válasz:
Másik meg az "esetszámok". Tavaly tavasszal cecilia szerintem véletlen elmondta az igazságot. Magyarországon (2021 tavasza) kevesebb mint 500 ember halt meg kifejezetten covid-ban, miközben a TV-ben 20 ezer feletti számok pörögtek.
Szóval ők úgy számolnak, hogy minden halot (mindegy miben halt meg, autobaleset, rák, infarktus, stroke, agyvérzés, .....) akinek volt valaha érvényes +pcr tesztje az szerintük covidos halot, nem covidban halt meg CSAK covidos. Ez hívják propagandának, népbutitásnak és megfélelmítésnek, undoritó.
Egyszerű a megoldás: a vak életet ment, a vakcina vezet világtalant.
Oltakozzatok szerintem, mert pandémia van, most éppen majomhímlő is, meg covid is. Az esetszámokból is látható.
Nálunk itt az van, azaz mindenhol ez van, de úgy jobban hangzik, hogy nálunk itt az van.
Értem.
Nem én töltöm ki a papírokat, toligáljuk a felelősséget, így sok mindenki benne van. (Sajnos.)
Reális eset a nem covidosok kapcsán, szakmailag javasolt, mit kell tenni, ahogyan útbaigazítást találni azon esetre is, amikor is covidos valaki. Talán szakmailag az is meglesz, covidos-e egyáltalán valaki, és ha igen, ki. Egy a lényeg, a szakma elmondja hitelesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!