Mi lesz az oltástagadókkal, ha jön egy halálosabb pandémia?
"nem biztos hogy a 2024-es COVID járványhullámban ez bármit is fog számítani"
Az már szerintem nem kovid lesz, hanem valami keményebb!
"mert a kötelező oltások döntésképtelen kiskorúakra vonatkoznak, azon az elven, hogy joguk van az oltáshoz."
Ezt mondd akkor, ha beoltják valamilyen szarral!
Gondolod, ha a mostaniak nem biztonságosak, akkor a "kötelezők" olyan biztonságosak lesznek?
"Ezt mondd akkor, ha beoltják valamilyen szarral!
Gondolod, ha a mostaniak nem biztonságosak, akkor a "kötelezők" olyan biztonságosak lesznek?"
A kötelezők alatt a most kötelező oltásokat értettem. Ezeket is lehet vitatni, de ezekbe már belenyugodott a társadalom, és ha nem is annyi mint nálunk, de mindenhol vannak, ha nem is általában véve, de beiskolázáshoz kötelező oltások. Ezeknek a hosszútávú hatásai már nagyjából ismertek, mert sok évtizede vannak használatban. (Pld. gyerekbénulás elleni oltás).
Én azt írtam, hogy abból az elvből és gyakorlatból, hogy a saját testhez való jogot nem írhatja felül a többi ember meg nem fertőződéshez való joga , azaz covidnál sokkal halálosabb pandémia esetén SEM tehető kötelezővé demokratikus országban felnőttek számára oltás, és ennek nem mond ellent az, hogy most kötelező a kiskorúak oltása, mert kiskorúaknak nincs döntési joguk sok kérdésben, ugyanakkor joguk van az oltás által (törvényalkotó által vélelmezetten) biztosított védelemhez, mint egyéneknek. Ez a törvényes gyakorlat, nem én mondom.
"Az EU és a Pfizer közötti, nem szerkesztett szerződés: a hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények ismeretlenek."
Úgy át lett verve a világ... És hagytuk, és a következő ellen sem tudunk tenni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!