Covid oltás után milyen mellékhatásról hallottatok?
Beoltattam magamat, de ez már nekem is sok, soha többet.
Családi, ismerősi körben 80%-nak(!!!) érdekes, oltás után lángol fel gyulladás, autoimmun betegség, lesz menstruációs zavara (ez special én is vagyok), lesz RÁKOS... ez utóbbiból két jó szomszédom, egyik régebben is rákos volt, most “érdekes pont” oltakozás után pár hónappal újra fellángolt.
Persze, higgyünk a tudománynak, én eddig hittem, de túl sok a furcsa “véletlen egybeesés”, ennyi a világon nincs!
Mit gondoltok? Volt nektek valami vagy ismerősötöknek az oltástól? Többet bevállaltok?
Apám 2 sinopharm után (munkahelye kötelezte, kora miatt nem tudott volna elmenni máshova) random köhög, leginkább reggelente és este, orrát is elég gyakran kell fújnia. A 2. után 1 héttel is köhögni kezdett, illetve folyt az orra pár napig.
Hozzáteszem, tavaly tavasszal eléggé megviselte mikor elkapta, folyamatosan köhögött, csak erős gyógyszerrel sikerült csillapítani neki, lehet hogy épp post-covid tünet. esetleg valami allergia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!