Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltás után milyen...

Covid oltás után milyen mellékhatásról hallottatok?

Figyelt kérdés

Beoltattam magamat, de ez már nekem is sok, soha többet.

Családi, ismerősi körben 80%-nak(!!!) érdekes, oltás után lángol fel gyulladás, autoimmun betegség, lesz menstruációs zavara (ez special én is vagyok), lesz RÁKOS... ez utóbbiból két jó szomszédom, egyik régebben is rákos volt, most “érdekes pont” oltakozás után pár hónappal újra fellángolt.

Persze, higgyünk a tudománynak, én eddig hittem, de túl sok a furcsa “véletlen egybeesés”, ennyi a világon nincs!

Mit gondoltok? Volt nektek valami vagy ismerősötöknek az oltástól? Többet bevállaltok?

2022. febr. 7. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
20%

Új betegség:

Conspiracy Theory Disorder

2022. febr. 10. 10:27
 52/71 anonim ***** válasza:
88%
48: Túl sok a véletlen - igaz, jobban fel is figyelünk rá, míg mások igyekeznek jó mélyen a homokba dugni a fejüket...
2022. febr. 10. 10:44
 53/71 anonim ***** válasza:
25%

az tényleg érdekes, hogy csak a nagy konteós idióták ismerettségi köreiben fordul elő bármiféle mellékhatás

érdekes, nekem 21 évesen 3 oltás után semmi bajom nincsen, haverok, családtagok mind jólvannak, ismerősök ismerőseinek sem volt komolyabb gondja az oltások után

2022. febr. 10. 11:37
 54/71 anonim ***** válasza:
77%

53: Akinek mégis, az esetleg nem köti az orrodra. Sokan vannak, akik nem mernek róla beszélni senkinek, hát még ha azt is tudják, milyen reakcióra számíthatnak tőled. Tudod, aki nem keres, az nem is talál.

Egyébként én is csak pár emberről tudok, akinek lett valamilyen gondja, de őket régóta és közelről ismerem, bármit meg tudunk egymással beszélni. Egy közeli rokonom pedig meghalt, gyanús a dolog, de nem tudunk semmi biztosat. Vannak olyan ismerőseim, családtagjaim is, akiknek semmi bajuk nem lett az oltástól (legalábbis azt mondják, vagy nem mondtak semmit erről), páran voltak COVID-osak, mások nem. A legtöbb ismerősömről nem is tudom, be van-e oltva, mert nem került szóba.

2022. febr. 10. 11:56
 55/71 anonim ***** válasza:
71%

54

Így van, sokan nem beszélnek róla, nehogy megtorolják.

2022. febr. 10. 12:10
 56/71 anonim ***** válasza:
34%

Hát nem tudom, nekem a szomszédom mesélte, hogy ismerőse megkapta a második oltást, másnap a munkahelyén szétmarcangolta az esztergagép. Én nem vagyok oltásellenes, de azért mindenki érzi, hogy ez gyanús...

Na kb ilyen példákat hallani.

Én semlegesnek tartom magam a témával kapcsolatban, be vagyok oltva, de nem várok tőle örök életet meg sebezhetetlenséget.

Nagyszüleim 85-90 éves korosztály, egyikük cukorbeteg, másikuk pacemakeres és magas vérnyomásra szed gyógyszert, de egyébként is meglátszik az egészségügyi állapotukon az a majdnem egy évszázad. Semmi bajuk nem lett 3 oltás után. Csak hogy ilyen példa is legyen.

Amit én veszélyesnek tartok, ha lappangó covidra oltanak rá, legalább egy gyorsteszt szükséges lenne, mielőtt oltást kap valaki. De ez meg már a kormány hibája, aki inkább eltüzel milliárd értékű teszteket, minthogy ingyen adja a lakosságnak. Ráadásul az összevissza kommunikáció sem növelte a bizalmat az oltással kapcsolatban.

De azt is tartsuk már észben, hogy nem az alkoholista Józsi bácsi baxta össze a vakcinát két pohár koccintós közt, hanem olyan emberek, akiknek ez a szakterületük és az egész életüket ennek szentelték. Valószínűleg konyítanak hozzá legalább annyira, hogy ne legyen tömeges rák, halálozás, meg meddőség, mint ahogy némelyik komment állítja.

2022. febr. 10. 12:34
 57/71 anonim ***** válasza:
36%

“ Sokan vannak, akik nem mernek róla beszélni senkinek, hát még ha azt is tudják, milyen reakcióra számíthatnak tőled. ”

Ahhoz kèpest, hogy annyira sokan nem is mernek beszèlni erről, mégis az itteni antivaxer debileknek minden ismerősük, sőt azok összes ismerőse is a mellékhatàsoktól szenved. Sőt ugye mindenkinek van vagy 10 ismerőse aki bele is halt. Majd újra feltámadt, hogy ismét belehalhasson az oltásba.

Nem érzel némi ellentmondást: mennyire sokan nem beszelnek rola, mégis minden antivaxi 1001 ismerőse haldoklik a mellékhatásoktól…?

Vagy ez is olyan nagyotmondás, mint az, hogy az oltas után fél évvel fogunk szenvedni, aztàn majd egy évvel később, aztàn lett két èv. Most, hogy benne vagyunk a 2. évben, most épp 5 év múlva jönnek majd a halálos mellékhatások és a rejtett betegségek… Mi meg csak várjuk, hogy végre jöjjön az a sok rejtett betegség amit majd okoz…

Kicsit ez is olyan, hogy minden antivaxer 1001 ismerőse haldoklik, mégsem làtunk az utcán ezrével szenvedő-összeeső-meghaló embereket a 6,5 millió oltott ellenére sem.

Ezért most épp az a magyarázat, hogy sokan nem beszélnek róla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ok Andersen, lapozzunk.

2022. febr. 10. 13:01
 58/71 anonim ***** válasza:
29%
#57 Azt kihagytad mikor azzal jönnek hogy majd 3-4 év múlva rosszul be/hal meg minden beoltott😆
2022. febr. 10. 13:20
 59/71 anonim ***** válasza:
87%
Az is kimaradt, hogy aki keres és találni akar, az pedig talál... Mivel azt kereste.
2022. febr. 10. 13:59
 60/71 anonim ***** válasza:
34%

"mégis az itteni antivaxer debileknek minden ismerősük, sőt azok összes ismerőse is a mellékhatàsoktól szenved. Sőt ugye mindenkinek van vagy 10 ismerőse aki bele is halt."

Mutass nekem légyszi egy olyan kommentet, ahol valaki arról írt, hogy MINDEN ismerőse beteg lett/meghalt az oltás miatt.

Ehhez képest ti, oltáspártiak magabiztosan állítjátok, hogy senki sem szenved mellékhatástól és senki sem hal meg az oltások miatt, és aki tud ellenkező példáról, az hazudik. Pedig az oltásoknak vannak elismert mellékhatásai, olyanok is, amibe bizony bele lehet halni.

2022. febr. 10. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!