Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltás után milyen...

Covid oltás után milyen mellékhatásról hallottatok?

Figyelt kérdés

Beoltattam magamat, de ez már nekem is sok, soha többet.

Családi, ismerősi körben 80%-nak(!!!) érdekes, oltás után lángol fel gyulladás, autoimmun betegség, lesz menstruációs zavara (ez special én is vagyok), lesz RÁKOS... ez utóbbiból két jó szomszédom, egyik régebben is rákos volt, most “érdekes pont” oltakozás után pár hónappal újra fellángolt.

Persze, higgyünk a tudománynak, én eddig hittem, de túl sok a furcsa “véletlen egybeesés”, ennyi a világon nincs!

Mit gondoltok? Volt nektek valami vagy ismerősötöknek az oltástól? Többet bevállaltok?

2022. febr. 7. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
16%
És gondolom azért komplexen atvizsgaltad az eseteket, de legalább tudományos szintén, igazolhatóan be tudnád bizonyítani, hogy az oltastól lettek rákosak vagy autoimmun betegek.. Amíg nem, addig kb. véletlen egybeesésnek lehet max nevezni, hogy a rákja pont ebben az időszakban újult ki. Ez kb. olyan mintha valaki meghal egy autobalesetben és ravagjuk, hogy biztos a vakcina miatt volt, mert az lelassitotta a reakciokepesseget stb... Vagy amikor valakinek már évek óta rejtett szív vagy akármilyen betegsége van, de köszönhetően a kamu, fakenews lajkvadasz oldalaknak hirtlen ''rájön'', hogy szivritmus zavara van és rafogja a vakcinára...
2022. febr. 8. 11:27
 12/71 A kérdező kommentje:

11-es. Tudományosan nem vizsgáltam, mert nem értek hozzá. Simán csak az a fura nekem, hogy ennyi "véletlen" az nagyon különös. Miért pont az ismeretségi köröm 80%-ának ekkor alakul ki ez, az, lángol fel gyulladása vagy autoimmun betegsége? Nekem ez az egészben a különös, hogy mintha mindenhol csőstül jönne most a betegség, hirtelen az oltakozás után.

Azt is végig gondoltam, esetleg nem-e az elmaradt orvosi látogatások, de ezek az emberek minden szűrésre eljártak, ilyenkor is csak magán ellátásba.

2022. febr. 8. 11:34
 13/71 A kérdező kommentje:
Nem konteózok meg nem hiszek a vakcinában, egészen eddig hittem, sőt én szerettem volna a legjobban hinni benne, na de ennyi véletlennek elég kicsi a valószínűsége.
2022. febr. 8. 11:35
 14/71 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem fogok pontozni senki válaszát, mert minden gondolat értékes, és nem vagyok tudós, nem tudok erről egyértelmű verdiktet mondani.
2022. febr. 8. 11:36
 15/71 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként voltár már covidos?

Milyen megfontolásból oltattad magad?

2022. febr. 8. 11:43
 16/71 A kérdező kommentje:

Elhittem (és még most is hiszem), hogy van vírus és veszélyes, elsősorban azért, meg mert nem lehet örökké a négy fal között és/vagy maszkban élni szerintem.

Voltam Covidos is, már oltás után (amit szintén nem tartok furcsának, mert nem az elkapástól óv meg az oltás, hanem hogy enyhe legyen a betegség).

Szóval csak ezek a furcsaságok az aggályaim ...

2022. febr. 8. 11:46
 17/71 A kérdező kommentje:
Egyébként azzal nem lenne gondom, ha ezt megmondanák (ha tényleg így van), hogy ez meg az a mellékhatása lehet, de ezek mind jobbak, mint a Covid vagy belehalni. Ha tudnánk előre, akkor lenne lehetőségünk döntést hozni a saját testünkkel kapcsolatban, de ezt a lehetőséget nem kaptuk meg.
2022. febr. 8. 11:49
 18/71 anonim ***** válasza:
85%

Akkor jó hír hogy ha már átestél rajta, akkor már nincs szükséged több oltásra.

A legjobb védelmet a fertőzésen való átesés nyújtja, azon az oltás már nem képes javítani!

Hivatalos amerikai tanulmány: [link]

Egy magyar videó erről: [link]

2022. febr. 8. 11:56
 19/71 anonim válasza:
84%
Nem voltam oltás ellenes! Beoltattam magam utána terhes lettem, 1nyúlszája lett volna...ez egy dolog... A családban nincs ilyen és nem volt soha. 2 beteg lett volna , nyomorék lett volna és minden más betegsége volt elkellett vetetni ... És mondtam a védőnek hogy ez nem e lehet az oltástól és nem mondott semmit csak bólintott... MOSTMÁR OLTÁS ELLENES VAGYOK ES LESZEK IS , SOHA SENKI NE VEGYE FEL ! FŐLEG AKI BABÁT AKAR!
2022. febr. 8. 12:52
 20/71 anonim ***** válasza:
91%

Hála istennek egyre többen látják, hogy ez az oltás mennyi rossz dolgot okoz.. tessék egy link, ez nem konteós oldalról van, a 3. ábra mutatja a szívizom gyulladások előfordulását. Ez biztos hogy nem véletlen...

[link]

2022. febr. 8. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!