Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltás után milyen...

Covid oltás után milyen mellékhatásról hallottatok?

Figyelt kérdés

Beoltattam magamat, de ez már nekem is sok, soha többet.

Családi, ismerősi körben 80%-nak(!!!) érdekes, oltás után lángol fel gyulladás, autoimmun betegség, lesz menstruációs zavara (ez special én is vagyok), lesz RÁKOS... ez utóbbiból két jó szomszédom, egyik régebben is rákos volt, most “érdekes pont” oltakozás után pár hónappal újra fellángolt.

Persze, higgyünk a tudománynak, én eddig hittem, de túl sok a furcsa “véletlen egybeesés”, ennyi a világon nincs!

Mit gondoltok? Volt nektek valami vagy ismerősötöknek az oltástól? Többet bevállaltok?

2022. febr. 7. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
82%
40: el kell keserítselek, de én 2x vagyok oltott (kínaival) mégsem vagyok oltáshívő, sőt azt látom, hogy azok a fiatalok, akik rohantak a harmadik oltásért, azoknak folyamatosan romlik az egészségügyi állapotuk.
2022. febr. 9. 20:12
 42/71 anonim ***** válasza:
74%
41: az ilyeneket, mint a 40, nem szabad válaszra méltatni, ignorálni kell. Túl intelligensnek tűnsz hozzá képest, ne ereszkedj le.
2022. febr. 9. 20:33
 43/71 anonim ***** válasza:
72%

Miért nincsen rengeteg autóbaleset?

Ugye az oltott emberek is vezetnek, mégsincs többezer autóbaleset naponta a vezetés közben elájult, meghalt, rosszul lett sofőrök miatt.

Az oltás mellékhatásai mindenkinél kizárólag akkor jelentkeznek, amikor éppen nem vezetnek?

Magyarázat? Kíváncsian várom.

2022. febr. 9. 22:19
 44/71 anonim ***** válasza:
75%

43: Honnan tudod, hogy nincs? Még nincs 2021 évi adat.

Én tavaly több olyan balesetről is olvastam, ahol nem derült ki, miért tért le hirtelen a sofőr az útról, csak feltételezték, hogy rosszul lett vagy elaludt. Persze ezelőtt is voltak ilyen esetek, a kérdés az, hogy 2021-ben több lett-e belőlük.

Olyan is volt külföldi híradókban nem is egyszer, hogy a bemondó élő adásban esett össze.

Ez a humorista pedig a színpadon ájult el: [link]

3 héttel előtte kapta meg az emlékeztető oltását. Lehet, hogy véletlen egybeesés, de az is lehet, hogy nem...

2022. febr. 9. 22:57
 45/71 anonim ***** válasza:
83%
Legyünk őszinték, sportolók sem estek annyian össze sosem a pályán mint az utóbbi egy évben. Meccseket sem állítottak le ennyi lelátón elszenvedett szívinfarktus miatt mint az elmúlt évben.
2022. febr. 9. 23:02
 46/71 anonim ***** válasza:
13%

#31: Megértem, hogy agyhalott vagy, de ezen én nem tudok segíteni.

Sajnálom, hogy nem fogtad fel amit mondani akartam: 2 éve a Covid és az oltások előtt is meghalt ez a napi 70 ember, ahogy most is meghal. Csak ha most történetesen oltottként hal meg (és 2/3-a statisztikailag az!) akkor a hozzád hasonló agyhalottak rámondják, hogy az oltástól történt.

Értelmesebben nem tudom leírni, énekelni nem tudok, esetleg még elbábozhatom, ha azt jobban be tudod fogadni.

2022. febr. 9. 23:37
 47/71 anonim ***** válasza:
26%

43: "Az oltás mellékhatásai mindenkinél kizárólag akkor jelentkeznek"

Nem, az oltás mellékhatásai kizárlag a gyakorira írogató antivaxxer gyökerek ismerőseinél és rokonainál jelentkeznek. De náluk mindenkinél. Sőt, mindegyik ismer vagy 10 ember aki bele is halt.

Érdekes, nekem azért többszázaz az ismertségi köröm, barátokkal, kollégákkal, mégsem halt bele senki az oltásba, mellékhatásokról sem számolnak be az alap dolgokon (karfájdalom, kis hőemelkedés levertség stb.) kívül. Fura.

Mondjuk lehet csak jó ismerőseim vannak, akik nem halnak bele egy tűszórásba...

2022. febr. 9. 23:40
 48/71 anonim ***** válasza:
11%

#44:

" Lehet, hogy véletlen egybeesés, de az is lehet, hogy nem..."

Sőt, az is lehet, hogy valamelyikük előtte vonaton utazott. Tiltsuk be a vonatokat, egyértelműen meghal mindenki, aki egyszer utazott rajtuk!!!!! (Lehet csak 90 év múlva, de mindenki meghal aki egyszer vonatozott!!!!)

2022. febr. 9. 23:42
 49/71 anonim ***** válasza:
78%
Istenem.. van róla grafikon, hogy mennyi szívizom gyulladásos ember van, mióta megjelent ez az oltás.. hivatalos oldalakról veszi az infót, szóval aki elkezd károgni, hogy kamu, meg konteó, az már most abbahagyhatja.. mindjárt linkelem..
2022. febr. 10. 10:10
 50/71 anonim ***** válasza:
88%
2022. febr. 10. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!