Covid oltás után milyen mellékhatásról hallottatok?
Beoltattam magamat, de ez már nekem is sok, soha többet.
Családi, ismerősi körben 80%-nak(!!!) érdekes, oltás után lángol fel gyulladás, autoimmun betegség, lesz menstruációs zavara (ez special én is vagyok), lesz RÁKOS... ez utóbbiból két jó szomszédom, egyik régebben is rákos volt, most “érdekes pont” oltakozás után pár hónappal újra fellángolt.
Persze, higgyünk a tudománynak, én eddig hittem, de túl sok a furcsa “véletlen egybeesés”, ennyi a világon nincs!
Mit gondoltok? Volt nektek valami vagy ismerősötöknek az oltástól? Többet bevállaltok?
1
"És gondolom azért komplexen atvizsgaltad az eseteket, de legalább tudományos szintén, igazolhatóan be tudnád bizonyítani, hogy az oltastól lettek rákosak vagy autoimmun betegek.. Amíg nem, addig kb. véletlen egybeesésnek lehet max nevezni, hogy a rákja pont ebben az időszakban újult ki. "
Persze, ezek szerint csak magasan képzett tudósok vehetik észre, hogy oltás után meghalt valamelyik szerettük. És ha más emberektől is ezt hallják akkor az is csak véletlen, mert hallgassunk az emberek 0,00001 %-ra, a magasan képzett tudósokra, mert ők aztán khurva elfogulatlanok és az igazat mondják csak, nincsenek pénzügyi érdekeik, nem szolgálják ki a Nagy Pharmát. Senki ne higgyen a szemének ettől arrafele, hívják fel a tudóst, s ha azt mondja véletlen akkor annyi. Temessétek el az embereket abban a tudatban, hogy véletlen egybeesés volt!
31
A tudomány már hosszú ideje támogatja "véleményekkel", tanulmányokkal a tőkés osztályt. Nem kell semmit elhinni nekik.
Gázolás helyszínén.
A gázoló a rendőrnek:
Biztosúr! Gondolom azért komplexen átvizsgálta az esetet, de legalább tudományos szinten igazolhatóan be tudná bizonyítani, hogy a gázolástól keletkezett vérömleny a delikvens fejében és halt meg.. Amíg nem, addig kb. véletlen egybeesésnek lehet max nevezni, hogy a vérömlenye pont ebben az időszakban alakult ki!
#33 mert a laikus képes lesz felboncolni és megállapítani, hogy adott személy az oltas miatt halt meg vagy sem? Vagy bebizonyitani az oltas beadása és a daganatos megbetegedés közötti korellaciot? Kétlem. A névtelen ismerősöm ismerősének az ismerőse daganatos lett vagy meghalt vagy leallt a szíve monologiakat azokat tudjátok megállás nélkül nyomni. És milyen véletlen hogy a kicsit sem elfogult oltásellenesek körében történnek ezek. Már több ezer oltott meghalt elvileg, csak mi nem tudunk róla.
LOL a vakcina párti orvosok elfogultak? Mégis az ellenoldalról a hangulatkelto vakcina ellenző meg ''megfogtok halni Tőle'' terjesztő orvosok(lásd pl. Gődény) keresték magukat degeszre az elmúlt két évben. De hát ők is csak az igazat mondják biztos, hisz azért alakított a legtöbbje pártot vagy valamilyen kamu vitamin forgalmazó céget ami majd megvedi az embereket a vírustól.
Hát nem akarom az oltáshívőket elbizonytalanítani, de két 30 alatti oltott barátomnak lettek megmagyarázhatatlan tüneteik. Az egyik két oltás után 25 évesen ízületi panaszokkal járta be az orvosokat, a tüneti kezelésen kívül nem tudtak mást tenni, most már gyógytornákra jár. A másik pedig 30 éves és a harmadik oltás után folyamatosan betegeskedik, régebben teli volt élettel, mostanra olyan, mint egy nyúzott kutya, krónikus fáradságérzettel, kimerültséggel. Semmiből semmi a harmadik oltás után pár napra kijött a herpeszvírusa, ami még soha előtte nem volt neki, kiütéses lett a bőre, állandó hányingert tapasztal és gyengélkedik. Most épp náthás lett (nem tesztelt, de valószínűleg omikron) és azt mondta, hogy ilyen beteg még nem volt, az ágyból sem tud kikelni.
Ha ez nem elég, akkor van egy másik 3x oltott barátnőm is, aki két hete igazoltan omikronos lett, és azt mondta, hogy ez volt élete legdurvább megfázása, még mindig nincs jól. Azt pedig csak mellékesen hozzátenném, hogy előtte folyamatosan betegeskedett, mindig hallottuk a hangján, hogy megfázott, januárban pedig arcüreg-gyulladása volt.
Nektek ez nem fura? Körülöttem az oltottak (fiatalok) nonstop betegeskednek és gyengülnek, romlik az általános közérzetük. Szerintem valami kárt okozott az a sz*r az immunrendszerrel, de ne legyen igazam. Nekem két kínai oltásom van, mert egészségügyi hallgató vagyok, de elvileg a kínai az olyan, mint a fiziológiás sóoldat, ártani nem használ. Szerencsére nem is tapasztaltam semmi komoly tünetet, mindenki az mRNS-ért rohant, merthogy az a legjobb, erre minden 3x oltott ismerősöm olyan lassan, mint a zombi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!