Covid oltás után milyen mellékhatásról hallottatok?
Beoltattam magamat, de ez már nekem is sok, soha többet.
Családi, ismerősi körben 80%-nak(!!!) érdekes, oltás után lángol fel gyulladás, autoimmun betegség, lesz menstruációs zavara (ez special én is vagyok), lesz RÁKOS... ez utóbbiból két jó szomszédom, egyik régebben is rákos volt, most “érdekes pont” oltakozás után pár hónappal újra fellángolt.
Persze, higgyünk a tudománynak, én eddig hittem, de túl sok a furcsa “véletlen egybeesés”, ennyi a világon nincs!
Mit gondoltok? Volt nektek valami vagy ismerősötöknek az oltástól? Többet bevállaltok?
54: de ugye ha Kálmán bácsi nem mozdul meg egy kicsit büdös is, azt akkor is észre szokás venni, ha nem kötné az orromra.
Amúgy nem csupán ezzel a témával kapcsolatban, de valóban egyértelmű, hogy amit az újságokban lehet olvasni azt nem lehet elhinni.
Angol újság 2011-ben egy képpel azt írta, hogy "kelet európai bevándorlók sorakoznak VIZUMÉRT", midőn HÉT ÉVE MÁR NEM KELLETT NEKÜNK VÍZUM!!!!
Abban a pillanatban, hogy valamiről olvasol amihez értesz is, kiderül, hogy az újságok tele vannak zöldségekkel.
#62:
De-de, van összefüggés. Kálmàn bácsi egyértelműen meghal az oltástól. Ha nem, akkor pedig szenved a 100000 mellékhatástól, és úgy hal meg nemsokára. Ahogyan az a fejetekben meg van írva.
Napi többezer... világszerte inkább több millió ember hal meg aki aznap vizet ivott.
Tehát nehogy vizet igyatok, mert sokan meghalnak akik vizet ittak, nem sokkal vízivás után.
Nem vagyok oltott és nem is leszek.
👉 Sosem állítottam, hogy a covid nem lehet veszélyes. Mint minden betegség, ez is lehet veszélyes. Nem tudni előre, hogy kinél milyen lesz a lefolyása.
👉 Az oltásokat is hasznos dolognak tartom. A gyerekeimnek is adattam már be nem kötelezőt, mert láttam értelmét. Nem vagyok oltásellenes. Ebből viszont most nem kérünk, mert nem tartjuk indokoltnak. Kész, pont.
👉 Az én családom java oltatlan. Mind elkaptuk már az elmúlt csaknem 3 év során. Mindenkinél enyhe lefolyású volt a betegség, többek krónikus betegek közülünk.
👉 Két oltatlan munkatársam volt, akik nehezebben vészelték át a covidot. Mindketten otthon gyógyultak.
👉 A munkatársak között voltak, akiknek kellemetlen, múló mellékhatásokat okozott az oltás. (Ezek súlyosabbak voltak, mint nálam maga a covid betegség.)
👉 Az oltott családtagok nem számoltak be különösebb mellékhatásokról.
👉 Sógornőm apukája rákos betegként elkapta a covidot. Megviselte, de kigyógyult. Aztán 2x oltatott, majd megint elkapta. Elvileg védetten. A lefolyása UGYANOLYAN volt, mint az oltások előtt.
👉 Sógornőm papája agyi infarktust kapott az oltást követően. Azóta zombi.
👉 Barátnőm férjén oltás utáni, elvileg védett állapotban a covid allergiát hozott elő (hogy mire, azt senki sem tudja, mert még gyógyszer sem kellett neki), de a feldagadt fej minden szezonális betegség velejárója. Ja, bocs, ez mégsem igaz...
👉 Nagynéném kórházi dolgozó. Tavasszal megemlítette, hogy akkor épp javarészt oltottak fekszenek náluk.
Ezek voltak a vitathatatlan tények, a nagyon közeli ismeretségi körömből. Mind megtörtént! ☝🏻 Vegyesek. Én már ezek alapján sem tartom indokoltnak az oltást, sőt, sok bennem a kérdőjel.
Aztán...
🤔 Van olyan oltott a családban, akinek szívproblémája lett, ami bármitől lehet. Akár az oltástól is.
🤔 Van olyan nő a családban, akinek nem jön össze a baba, ami bármitől lehet. Akár az oltástól is.
🤔 Az egyik (egyébként beteg) utcabeli bácsinak oltás után minden előzmény nélkül egyszerűen leálltak a szervei és meghalt. Nyilván senki sem fogja írásba adni, ha az oltástól volt.
🤔 A szomszédom barátnője szívós fizikumú sportoló. Gond nélkül átesett egyszer a covidon. Aztán jött az oltás. Azóta beteges, erőtlen, árnyéka önmagának. Lehet bármitől. Akár az oltástól is.
🤔 Az én ismeretségi körömben az oltottak szórták szét a vírust, ha az felütötte a fejét. Nekünk konkrétan a férjem hozta haza, mert az oltott kollégák közül volt, aki betegen ment be. Hát, végül megtudtuk, mit vitt be pontosan. (Csak mert annyira bízunk az oltott emberek világmegváltásában.)
Ez utóbbi pontok inkább csak elgondolkodtattak. A legfőbb gondolataimat írtam le, a sort többszörösen bővíthetném, de nincs sem időm, sem kedvem. Most volt egy szabad fél órám leírni ezeket, nagyon nem húznám tovább... De EZEK az igazán releváns tapasztalatok, mert első kézből tudom, hogy megtörténtek. Nem belemagyaráztam, nem olvastam. Ezek alapján bizony többségében az oltás elutasítása felé billen a mérlegem. (Ha tágabb - így nyilván helyenként kérdéses - körben nézném, még több érvem lenne az oltás beadatása ellen. Több, mint mellette.)
Egy percig sem bánom, hogy nem olttattam. A védettségem most sokkal biztosab. Felesleges lett volna oltási kockázatot vállalni.
Én inkább az elvakult oltásfanoknál látom azt, hogy nem fogadják el az ellentétes véleményeket. Sokan ezért nem emelnek szót, tagadják az oltási mellékhatásokat is. Nem akarnak vitatkozni. Sokunknak viszont már a töke kivan az egész covid hisztériával.
Annak egy szavát sem hiszem, akinek nem vegyesek a tapasztalatai, mert az egész egyszerűen ferdítés, hazugság. 🙂
Lehet itt promózni az oltást, de koránt sincs olyan hatásossága és indokoltsága, mint amennyire az oltáshívők erőltetik. Bezárás, büntetés, munka feltétele, meghalsz nélküle, közveszélyes vagy... Nevetséges. Aki akar, az oltasson. Aki nem, azt hagyják élni. Ennyi lenne a történet.
Ugyanez igaz, utolsó, a 70 év felettiekre is. Covid nélkül is meghalnak többmillióan, míg emberek milliárdjának meg se kottyan a vírus.
Ha valaki 80 évesen meghal covid pozitívan, akkor csak a covid tehet a haláláról.
Ha egy fiatal egészséges ember oltás után agyvérzést kap, annak semmi köze az oltáshoz...
Most ti ennyire hülyék vagytok, vagy minket néztek annak?
Nincs semmilyen mellékhatása! Sőt! Én amikor beoltattam magam, sokkal jobban éreztem magam, mint azelőtt!
De ez még semmi! A kihúzott fogaim is visszanőttek!
Van egy ismerősöm, aki mondta, hogy van egy ismerőse, aki hallotta, hogy egy lébénult nőnek a testvére oltás után a saját lábán ment haza!
Lehet, hogy a holtakat is fel lehet vele támasztani...
69
Akkor ezért vannak olyan beszámolók, hogy a poszt covidot is gyógyítja? Valójában regenerációs eszköz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!