Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha már 2 oltással is elhunynak...

Ha már 2 oltással is elhunynak a covidba, akkor az oltatlanok hogyhogy nem félnek jobban?

Figyelt kérdés
Mindig azzal érvelnek, hogy oltottak is meghalnak, mintha ezzel felesleges lenne az oltás, pedig pont arról van szó, hogy az oltatlanok hatalmas veszélyben vannak ha már 2 oltás sem elég sokszor.

2021. dec. 27. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
26%

Én oltáspárti és tudománypárti vagyok.

Ééérdekes, az ismerősi körömbem senkinek se lett baja az oltástól illetve az oltottak lettek kevésbé betegek, ha találkoztak a koronával.

Ééééérdekes, egészségügyis, kórházban dolgozó rokonom az oltás pártján áll, ő kérte, hogy adassam be a harmadikat. Hangját emelve mondta, hogy ha mindenki oltatna, nem lenne semmi baj.

Na akkor hogy is van ez?

2021. dec. 27. 19:06
 72/78 anonim ***** válasza:
27%

48

Ha tényleg legyengült volna az immunrendszerem a három oltástól, akkor most sokkal jobban kellene lennem, mert 3 betegségem tüneteinek is enyhülnie kellett volna.

2021. dec. 27. 19:08
 73/78 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, hányan veszik fel az oltást, de azért a tényeket ne akarják már megtagadni. Az ellátórendszer katasztrofális helyzetben lenne, vagy a vírus-szkeptikusak azt gondolják, hogy az oltás semmit nem segít? Ez szembe megy az alapvető logikai összefüggések megértésével.
2021. dec. 27. 19:45
 74/78 anonim ***** válasza:
38%
#78: Nekem meg pont ellenkező a tapasztalatom. Akkor most kinek higgyek, neked vagy a szememnek?
2021. dec. 28. 09:29
 75/78 anonim ***** válasza:
41%

81

Az az "érdekes", hogy csak a COVID-oltástagadók tapasztalnak horrorsztorikat az oltások kapcsán. További "érdekesség", hogy én csak az interneten találkoztam ilyen személlyel. Mármint oltatlant nyilván ismerek (keveset, a zöme oltott), de nem jönnek olyan szöveggel, hogy X ismerősük beteg lett az oltástól.

2021. dec. 28. 11:54
 76/78 anonim ***** válasza:
73%
#82: Feltételzhető, hogy akinek az ismerősi körében covidban húnyt el valaki, az oltáspárti lesz, akinek meg oltástól, az oltsellenes. Nincs ebben semmi meglepő és érdekes. Mindenki mást tapasztal és aszerint formálja a véleményét. Ami érdekes az az, hogy csak az egyik csoport kérdőjelezi meg rendszeresen a másik tapasztalatát és csak az a csoport tartja hazugnak a másikat.
2021. dec. 28. 12:13
 77/78 anonim ***** válasza:
66%

82

Ha azok a személyek, akiknek rossz tapasztalataik voltak az oltással kapcsolatban, nagyobb nyilvánosságot kapnának, akkor vélhetőleg nem csak a neten találkoznál ilyen sztorikkal.

Nyilván, ha valakivel történik valami szokatlan oltás után, akkor megpróbál tájékozódni, hogy mással is előfordult-e hasonló. Ezt pedig jelen helyzetben, csak a neten tudja megtenni.

Erre jöttök ti, akik még bele is rúgtok egyet, ahelyett, hogy legalább érzelmekben, lelkiekben támogatnátok.

2021. dec. 28. 12:37
 78/78 anonim ***** válasza:
24%

Nem,az oltatlan gyökerek a többi oltatlan lúzerrel van kapcsolatban, az egyik azt mondja, hogy az ismerőse meghalt az oltástól, te marha neg elhiszed, utána úgy terjeszted tovább, hogy egy ismerősöd meghalt az oltástól ez biztos infó :D

Szánalmasak vagytok

2021. dec. 28. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!