Ha már 2 oltással is elhunynak a covidba, akkor az oltatlanok hogyhogy nem félnek jobban?
Szerintem lejjebb már ne süllyedj!
Drága Kérdező! Egy teljesen friss tapasztalattal tudok szolgálni. 50+os, oltatlan nő vagyok. Tegnap járt le a karanténom, volt egy pozitív tesztem.
Hőemelkedés, kicsi nátha, néha egy kis köhécselés volt. Igaz az ízeket és szagokat még nem érzem, de ez másodlagos. Az orvos semmi gyógyszert nem írt fel. Dohányzom is.
Itt vagyok, élek és virulok. Akkor miért is kellene félnem?
Jaaa, mert ezt szajkózzák reggeltől-estig? Bocsi, nem nézek tv-t, és nem érdekelnek a "tudományos" baromságok sem.
Velem ellentétben, az egyik kétszer oltott falumbelit, karácsony előtt vitték be a kórházba.
"Jaaa, mert ezt szajkózzák reggeltől-estig? Bocsi, nem nézek tv-t"
Akkor hol szajkózzák ezt csókolom? A dohányzás is már önmagában nem egy értelmiségi szokás, így azon nem lepődik meg senki, hogy a tudományos, tehát az érvekkel bebizonyított tények világa nem érdekel
A KSH adatai szerint:
Halálozás heti átlaga az adott évben.
2015: 2527 heti átlag
2016: 2435 heti átlag
2017: 2526 heti átlag
2018: 2522 heti átlag
2019: 2488 heti átlag
2020: 2711 heti átlag
2021: 2890 heti átlag
2020 decemberében kezdtek oltani, 2021-ben mégis többen haltak meg hetente átlagban! Ha az oltás működik, akkor miért romlott a halálozási statisztika 2021-ben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!