Ha már 2 oltással is elhunynak a covidba, akkor az oltatlanok hogyhogy nem félnek jobban?
Hálisten egyre több emberben kezd már összeállni a kép, hogy mekkora parasztvakítás az egész járványosdi na meg a hatásos oltások.
Akinél összeáll, az marad oltatlan, és marad életben, akinél meg nem áll össze, az meg elpatkol 2-3 oltás után is.
Én is ismerek biosz tanárt, aki nem oltatja be magát. És nem két libáért kapta a diplomáját. Én sem oltatom be magam, és képzeljétek, tudom, hogy a Föld gömbölyű, és forog is. Ezenkívül az igencsak kiterjedt ismeretségi körünkben egyetlenegy ember sincs, aki megkapta volna ezt a sz@rt. Olyan viszont volt (több is), aki az ellátatlanságba halt bele. Rohadtul elegem van már ebből az állandó riogatásból.
N
Érdekes, én is ismerek biosztanárt, aki oltatlan és az is marad. Egyáltalán nem hülye. De biztos tök véletlen, hogy a bioszosok nem oltatnak. Nyilván mind hülyék, csak ti, random Erzsikék tudjátok a frankót. Amúgy ebben a hullámban nekem csak oltott ismerőseim kapták el, és mindegyik tök beteg volt. De te ismeretlenül jobban tudod, hogy ezt csak a Facebook-ról szedem, az se gond, hogy egyáltalán nem is vagyok Facebookon, azt se tudom, mi van ott😂
A kérdésre válaszolva pedig, azért nem félünk, mert veletek ellentétben látjuk, hogy mennyire lutri. Van, aki oltatlanul is jól viseli, van, aki meg oltással is belehal. Semmi köze az oltáshoz. De tudjuk, aki 3oltas után belehal, az oltatlanul 2x halt volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!