Ha már 2 oltással is elhunynak a covidba, akkor az oltatlanok hogyhogy nem félnek jobban?
Én nem oltattam és nem is rettegek semmitől. 30 éves vagyok, nem dohányzom, nem vagyok elhízva, rendszeresen sportolok is és 0-ás vércsoportom van. Ha ilyen paraméterek mellett mégis belehalnék a vírusba, akkor azzal csak az evolúciót támogatnám, tehát a jövő nemzedéke profitálna a halálomból, mivel nem lenne lehetőségem rossz gének továbbadására.
Nekem egyébként fura, hogy mennyire rettegnek egyesek a haláltól. Egyszer úgyis bekövetkezik, nem mindegy mikor?
Akik buták, azok minek szólnak hozzá?
Ilyen blődségeket írnak, mijt például ez a gyökér mintapéldánya:
"Nem inkább arról van szó hogy az oltások teljesen lepadlózzák az immunrendszert és azért halnak meg oltottak"
Ezeket az agyament f.szsagokat ti magatok is elhiszitek, vagy csak a többi birka oltásellenes prolinak akartok tetszelegni?
#24! Mivel nem az oltáson múlik, hogy kórházba kerül-e valaki, oltás nélkül ugyanúgy összeomlana, nagyokos. Mondjuk nem kellett volna elüldözni kb.10ezer egészségügyist a rendszerből. Azt vágod, hogyha ők most ott lennének, minden kórházban fekvő covidosra jutna +1 ember? Vagy esetleg az elmúlt 50 évben a lopás helyett fordíthattak volna némi pénzt az egészségügyre is. Persze egyszerűbb ráfogni mindent az oltatlanokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!