Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha már 2 oltással is elhunynak...

Ha már 2 oltással is elhunynak a covidba, akkor az oltatlanok hogyhogy nem félnek jobban?

Figyelt kérdés
Mindig azzal érvelnek, hogy oltottak is meghalnak, mintha ezzel felesleges lenne az oltás, pedig pont arról van szó, hogy az oltatlanok hatalmas veszélyben vannak ha már 2 oltás sem elég sokszor.

2021. dec. 27. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
66%

Én nem oltattam és nem is rettegek semmitől. 30 éves vagyok, nem dohányzom, nem vagyok elhízva, rendszeresen sportolok is és 0-ás vércsoportom van. Ha ilyen paraméterek mellett mégis belehalnék a vírusba, akkor azzal csak az evolúciót támogatnám, tehát a jövő nemzedéke profitálna a halálomból, mivel nem lenne lehetőségem rossz gének továbbadására.

Nekem egyébként fura, hogy mennyire rettegnek egyesek a haláltól. Egyszer úgyis bekövetkezik, nem mindegy mikor?

2021. dec. 27. 11:16
 32/78 A kérdező kommentje:
30: aha, akkor még egyszer megkérdezem, hogy mivel magyarázod az ellátórendszer túlterhelését, összeomlását? Ha nem lenne oltás, összeomlott volna, mint régen.
2021. dec. 27. 11:16
 33/78 A kérdező kommentje:
31: érdekes, nem érzel félelmet/empátiát?
2021. dec. 27. 11:17
 34/78 anonim ***** válasza:
26%

Akik buták, azok minek szólnak hozzá?

Ilyen blődségeket írnak, mijt például ez a gyökér mintapéldánya:

"Nem inkább arról van szó hogy az oltások teljesen lepadlózzák az immunrendszert és azért halnak meg oltottak"

Ezeket az agyament f.szsagokat ti magatok is elhiszitek, vagy csak a többi birka oltásellenes prolinak akartok tetszelegni?

2021. dec. 27. 11:18
 35/78 anonim ***** válasza:
65%

#24! Mivel nem az oltáson múlik, hogy kórházba kerül-e valaki, oltás nélkül ugyanúgy összeomlana, nagyokos. Mondjuk nem kellett volna elüldözni kb.10ezer egészségügyist a rendszerből. Azt vágod, hogyha ők most ott lennének, minden kórházban fekvő covidosra jutna +1 ember? Vagy esetleg az elmúlt 50 évben a lopás helyett fordíthattak volna némi pénzt az egészségügyre is. Persze egyszerűbb ráfogni mindent az oltatlanokra.

2021. dec. 27. 11:18
 36/78 anonim ***** válasza:
25%
de nagy a sötétség itt bsszus..
2021. dec. 27. 11:19
 37/78 anonim ***** válasza:
59%
#32: Ezzel pont magadnak mondasz ellent. Amúgy ezek politikai döntések. A korházak nagyrészt üresen konganak, mert nem engedik ellátni a nem covidos betegeket. Ezért omlott össze az egészségügy. De ha nem foglalkozna vele senki, akkor minden mehetne a régi szerint, amikor csak influenzajárvány volt.
2021. dec. 27. 11:21
 38/78 A kérdező kommentje:
35: nagyon nem! Oltással kevesebb ember hal bele a vírusba, így kevesebb a többlethalálozás. Ha nem lenne oltás, az eü. ellátórendszer már összeomlott volna. Már a második hullámban is az összeomlás szélén volt, annak ellenére, hogy lezárások voltak és karanténozás. Most azért van relatíve szabadság, mert van oltás, így nincsenek annyian az intenzíveken. Szerintem ez elég logikus, nem értem, hogy hogy nem látod.
2021. dec. 27. 11:23
 39/78 anonim ***** válasza:
62%
#24: Ha a kétszer oltottakat is elviszi, akkor miért lenne nagyobb esélyem oltatlanul belehalni? Ez logikai ellentmondás amit írsz. Pont oltatlanul van nagyobb esélyem hosszabb távon, mert így legalább az oltás eddig még nem ismert hosszútávú mellékhatásaival nem kell számolnom.
 40/78 anonim ***** válasza:
68%
#34!#36! Még szerencse, hogy ti ilyen okosak vagytok. És milyen remek érveitek vannak!🤣
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!