Ha már 2 oltással is elhunynak a covidba, akkor az oltatlanok hogyhogy nem félnek jobban?
#61 Még a "bugyuta" szót sem tudod leírni, baszki! Addig ne szólalj meg, amíg nem tudsz beszélni... ;)
(Én is kecskeméti vagyok, de látom, hova süllyed a városban a színvonal, a magadfajták miatt...)
Annál szomorúbb, hogy még mindig nem érted.
#32: Mikor omlott össze a magyar egészségügy oltás nélkül?
Én nem félek, mivel nemrég átestem a COVID-on, legalábbis pozitív lett a tesztem. Beteg is voltam, de nem volt rosszabb, mint egy szokásos megfázás.
Ha valaki fél, az nyugodtan oltassa be magát, ha ettől megnyugszik. Szerintem nem sokat ér, de az ő dolga. Aki nem fél, azt meg jó lenne, ha békén hagynák, főleg, ha már van természetes védettsége. 2 év után elég sok ilyen ember van az országban.
Valamelyik matekzseni a KHS adatait másolta be, de azt nem vette számításba, hogy tavaly 46%os volt a többlethalálozás, a második hullámban pedig 50%os! Szóval de, az oltás miatt majdnem túlterhelődött az ellátórendszer, és az oltásnak köszönhetően ez idén nem lett így. Ha nem lenne oltás, akkor több, mint 200 000 halott lenne most Mo-n a 30 valamennyi helyett, de lehet több is.
Forrás: Portfolio, KSH halálozási számok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!