Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem akarják kivizsgálni,...

Miért nem akarják kivizsgálni, hogy bizonyos problémák az oltástól voltak-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hogy sem oltásellenes, sem oltásfanatikus nem vagyok. Csak reálisan szeretnék látni.

Egy nagyon jó barátnőm három napra a harmadik oltásának beadása után meghalt. Egyszerűen megállt a szíve. Pfizert kapott. Előtte sokat beszélgettünk, büszke volt rá, hogy milyen egészséges. Semmilyen szívproblémája korábban nem volt. A halál okát senki nem akarta kideríteni, csak elhamvasztották gyorsan. A családja sem tud semmit, hogy miért halt meg, nekik is csak annyit mondtak, hogy hirtelen szívmegállás, de hogy azt mi okozta, azzal nem akartak foglalkozni. Pedig szerették volna tudni, hogy az oltáshoz van-e köze vagy sem.

Egy másik hölgy az utcából az első oltása után kapott szívinfarktust. Hónapokig lábadozott utána, sokat beszélgettem vele is. Ő nem oltatott többet utána, mert biztos volt benne, hogy az oltástól történt. Utána is akart járni, kért mindenféle vizsgálatot, de mindenhonnan elhajtották. Nekem is panaszkodott, hogy felháborítónak tartja, hogy senki nem foglalkozik vele, nem hajlandók kivizsgálni, hogy az oltástól lehetett-e. Sőt amikor kérte az orvost, hogy jelentse az esetet, az is csak kinevette, és közölte vele, hogy ő márpedig nem fogja jelenteni.

Mindemellett még több ismerősöm is volt, akiknek különféle betegségeik erősödtek fel az oltástól, és ők is mondták, hogy hiába jelezték, mint szövődményt, mellékhatást, nem akarták az orvosok még a gondolatával sem foglalkozni, hogy lehet-e esetleg az oltástól.

Nem állítom, hogy ezek az esetek az oltás következményei, de ha nem akarják ezeket kivizsgálni, akkor nem is fogjuk megtudni, és az emberekben egy téves biztonságérzet alakul ki az oltásokkal kapcsolatban. Biztos vannak véletlen egybeesések, de az hogy a covid esetén mindent a vírusra fogtak, az oltások esetén meg mindent lepasszolnak, felettébb gyanussá teszi a statisztikát. Így nem lehet tudni, hogy valójában mikor milyen kockázatot vállal az ember. Ráadásul mindez csak az összesküvéselmélet hívőknek ad táptalajt, mert mondhatják, hogy lám-lám, eltussolják az összes problémát, ez pedig szintén nagyban csökkenti a bizalmat.

Miért csinálják ezt, miért nem vizsgálják ki, hogy a gyanús esetek tényleg nem az oltástól vannak?

2021. dec. 23. 14:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/155 anonim ***** válasza:
40%
De legalább bevallottad, hogy egy kutya vagy. Ha akkora nagy tudós vagy akkor azt is tudnod kellene, hogy oltásellenes az a személy aki minden oltást elutasít. Aki csak ezt az egyet azt gondolkodó okos embernek hívják :)
2021. dec. 28. 14:04
 92/155 anonim ***** válasza:
34%

"Aki csak ezt az egyet azt gondolkodó okos embernek hívják :)"

Nem, azt okoskodó buta embernek hívják.

2021. dec. 28. 14:06
 93/155 anonim ***** válasza:
55%

“ Tudod, egy fertőzés elkapását csak fizikai módszerekkel lehet akadályozni, nem létezik olyan védőoltás, ami … “

Köszönöm. Megerősítetted bennem azt,hogy továbbra sincs szükségem az oltásra.Kétszer elkaptam, anti testem van bőven, az oltás meg szerinted sem ér semmit. Mellesleg szerintem se

2021. dec. 28. 14:06
 94/155 anonim ***** válasza:
37%
96: Amit te csinálsz, azt nevezik szelektív szövegértésnek. Én ezzel ezt be is fejeztem, mert veled nincs értelme beszélgetni.
2021. dec. 28. 14:14
 95/155 anonim ***** válasza:
42%
Sziasztok! Közvetlen családtagnál, és ismerősöknél látom a bajokat, súlyos izületi gyulladás, menstruációs zavar, ciszták kialakulása, pulzuszavar, leküzdött betegség visszatérése, állandó betegeskedés, és gyulladások.Oltás után 1 hónappal. Rémisztő! Amikor áldozatul esünk a rendszernek, bennem végtelen a harag.......
2022. jan. 3. 14:41
 96/155 anonim ***** válasza:
35%
Ja, persze, mindenkinek IS minden baja van :DDD csak tudnám, hogy nem halt még ki a fél ország akkor... Elképesztő mennyit bírtok kamuzni
2022. jan. 3. 14:45
 97/155 anonim ***** válasza:
36%
A covid oltás hasznos. Nincs mit vitatkozni ezen, pláne olyanokkal, akik nem tanultak a témában. 🙂
2022. jan. 3. 14:57
 98/155 anonim ***** válasza:
63%

Te nagyon okos vagy az a lényeg .D

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 3. 15:15
 99/155 anonim ***** válasza:
2022. jan. 3. 15:20
 100/155 anonim ***** válasza:
68%
96 os hagyd már abba a hisztit. A válaszadók a kérdezőnek válaszolnak neked is ezt kéne tenni nem itt vergődni folyamatosan és a válaszadókat baszttni. Az oltás szar. Izrael is kezdi belátni.
2022. jan. 3. 15:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!