Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem akarják kivizsgálni,...

Miért nem akarják kivizsgálni, hogy bizonyos problémák az oltástól voltak-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hogy sem oltásellenes, sem oltásfanatikus nem vagyok. Csak reálisan szeretnék látni.

Egy nagyon jó barátnőm három napra a harmadik oltásának beadása után meghalt. Egyszerűen megállt a szíve. Pfizert kapott. Előtte sokat beszélgettünk, büszke volt rá, hogy milyen egészséges. Semmilyen szívproblémája korábban nem volt. A halál okát senki nem akarta kideríteni, csak elhamvasztották gyorsan. A családja sem tud semmit, hogy miért halt meg, nekik is csak annyit mondtak, hogy hirtelen szívmegállás, de hogy azt mi okozta, azzal nem akartak foglalkozni. Pedig szerették volna tudni, hogy az oltáshoz van-e köze vagy sem.

Egy másik hölgy az utcából az első oltása után kapott szívinfarktust. Hónapokig lábadozott utána, sokat beszélgettem vele is. Ő nem oltatott többet utána, mert biztos volt benne, hogy az oltástól történt. Utána is akart járni, kért mindenféle vizsgálatot, de mindenhonnan elhajtották. Nekem is panaszkodott, hogy felháborítónak tartja, hogy senki nem foglalkozik vele, nem hajlandók kivizsgálni, hogy az oltástól lehetett-e. Sőt amikor kérte az orvost, hogy jelentse az esetet, az is csak kinevette, és közölte vele, hogy ő márpedig nem fogja jelenteni.

Mindemellett még több ismerősöm is volt, akiknek különféle betegségeik erősödtek fel az oltástól, és ők is mondták, hogy hiába jelezték, mint szövődményt, mellékhatást, nem akarták az orvosok még a gondolatával sem foglalkozni, hogy lehet-e esetleg az oltástól.

Nem állítom, hogy ezek az esetek az oltás következményei, de ha nem akarják ezeket kivizsgálni, akkor nem is fogjuk megtudni, és az emberekben egy téves biztonságérzet alakul ki az oltásokkal kapcsolatban. Biztos vannak véletlen egybeesések, de az hogy a covid esetén mindent a vírusra fogtak, az oltások esetén meg mindent lepasszolnak, felettébb gyanussá teszi a statisztikát. Így nem lehet tudni, hogy valójában mikor milyen kockázatot vállal az ember. Ráadásul mindez csak az összesküvéselmélet hívőknek ad táptalajt, mert mondhatják, hogy lám-lám, eltussolják az összes problémát, ez pedig szintén nagyban csökkenti a bizalmat.

Miért csinálják ezt, miért nem vizsgálják ki, hogy a gyanús esetek tényleg nem az oltástól vannak?

2021. dec. 23. 14:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/155 anonim ***** válasza:
24%
Ragozhatod ahogy akarod, oltásellenesek hülyék, ez tény, akár ismerem, akár nem, teljesen mindegy.
2021. dec. 26. 11:50
 52/155 anonim ***** válasza:
70%
#48! "A többség síkhülyének fogja tartani." Vajon miért te vagy mindig nullára pontozva?😂 Szerinted melyik vagy te, a hülye, vagy a többség?
2021. dec. 26. 12:11
 53/155 anonim ***** válasza:
9%
#52 Pont lesz@rom a lepontozó antivaxer majmokat... 😁
2021. dec. 26. 12:14
 54/155 anonim ***** válasza:
84%
53# sajnos hiába szarod le én csak beleolvasgattam a válaszaidba de énis a többség mellett szavazok. Te vagy a hülye. Dobálózhatsz itt nagy szavakkal “antivaxer” ettől nem leszel okosabb. Tudod az oltásellenesség az ha minden oltást elutasítasz! Az ha valaki csak ezt a kisérleti covid vakcina löttyöt utasítja el az nem oltásellenes! ;) ne játszd itt a biológust! Te is csak annyit tudsz az oltásról amit a tvbe vagy épp az interneten olvastál. Ezért tolod itt ennyire ezt így karácsonykor is. Eléggé meg lehetsz keseredve.
2021. dec. 26. 13:05
 55/155 anonim ***** válasza:
70%
54-es teljes mertekben igazad van!!
2021. dec. 26. 15:04
 56/155 anonim ***** válasza:
18%
#53 Gődénybirkákkal nem kell foglalkozni!
2021. dec. 26. 15:57
 57/155 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk én Gődény nélkül is felértem ésszel, hogy EZ AZ OLTÁS nem kell nekem! ;)
2021. dec. 26. 16:18
 58/155 anonim ***** válasza:
18%
Kamukérdés. Hirtelen halál esetén kötelező a boncolás, hamvasztás előtt szintén. Tehát ennyit arról, hogy elhamvasztották gyorsan. Orvosi szempontból a hamvasztást senki nem szereti, az minden esetben a család kérése. Egyébként fiatalok esetében nem ritka a hirtelen szívhalál.
2021. dec. 26. 16:25
 59/155 anonim ***** válasza:
69%
A kérdés ha kamu, ha nem. Nagyon gyakori lett az oltás utáni halálok növekedése. Énis tudok sajnos családon belült. Rá lehet mondani, hogy véletlen. De mikor a saját családodok belül történik egy 40es éveiben járó egészséges asszonnyal..hát nem tudom. Énis amellett vagyok ahogy itt sokan, szerintem többet árt mint használ ez a vakcina. Annak meg nincs értelme 4 havonta szurkálják belénk. Mert már azt is kijelentették csak addig véd
2021. dec. 26. 16:38
 60/155 anonim ***** válasza:
79%
Kedves 60-as. Ahhoz képest, hogy a kutyát nem érdekel hiszünk-e vagy nem az oltásban..mégis te hisztizel a legjobban itt válaszok óta. Jó nagy buksi lehetsz akkor :(
2021. dec. 26. 17:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!