Miért nem akarják kivizsgálni, hogy bizonyos problémák az oltástól voltak-e vagy sem?
Előre bocsátom, hogy sem oltásellenes, sem oltásfanatikus nem vagyok. Csak reálisan szeretnék látni.
Egy nagyon jó barátnőm három napra a harmadik oltásának beadása után meghalt. Egyszerűen megállt a szíve. Pfizert kapott. Előtte sokat beszélgettünk, büszke volt rá, hogy milyen egészséges. Semmilyen szívproblémája korábban nem volt. A halál okát senki nem akarta kideríteni, csak elhamvasztották gyorsan. A családja sem tud semmit, hogy miért halt meg, nekik is csak annyit mondtak, hogy hirtelen szívmegállás, de hogy azt mi okozta, azzal nem akartak foglalkozni. Pedig szerették volna tudni, hogy az oltáshoz van-e köze vagy sem.
Egy másik hölgy az utcából az első oltása után kapott szívinfarktust. Hónapokig lábadozott utána, sokat beszélgettem vele is. Ő nem oltatott többet utána, mert biztos volt benne, hogy az oltástól történt. Utána is akart járni, kért mindenféle vizsgálatot, de mindenhonnan elhajtották. Nekem is panaszkodott, hogy felháborítónak tartja, hogy senki nem foglalkozik vele, nem hajlandók kivizsgálni, hogy az oltástól lehetett-e. Sőt amikor kérte az orvost, hogy jelentse az esetet, az is csak kinevette, és közölte vele, hogy ő márpedig nem fogja jelenteni.
Mindemellett még több ismerősöm is volt, akiknek különféle betegségeik erősödtek fel az oltástól, és ők is mondták, hogy hiába jelezték, mint szövődményt, mellékhatást, nem akarták az orvosok még a gondolatával sem foglalkozni, hogy lehet-e esetleg az oltástól.
Nem állítom, hogy ezek az esetek az oltás következményei, de ha nem akarják ezeket kivizsgálni, akkor nem is fogjuk megtudni, és az emberekben egy téves biztonságérzet alakul ki az oltásokkal kapcsolatban. Biztos vannak véletlen egybeesések, de az hogy a covid esetén mindent a vírusra fogtak, az oltások esetén meg mindent lepasszolnak, felettébb gyanussá teszi a statisztikát. Így nem lehet tudni, hogy valójában mikor milyen kockázatot vállal az ember. Ráadásul mindez csak az összesküvéselmélet hívőknek ad táptalajt, mert mondhatják, hogy lám-lám, eltussolják az összes problémát, ez pedig szintén nagyban csökkenti a bizalmat.
Miért csinálják ezt, miért nem vizsgálják ki, hogy a gyanús esetek tényleg nem az oltástól vannak?
Nem tudom, nálunk épp ellenkezőleg volt. Apósomnak lefoglaltam az időpontot az oltásra, aztán egy nappal előtte vérrög lett az agyán. Bal oldala lebénult :(
Ha hamarabb foglalok neki időpontot, akkor most én is azt mondanám, hogy biztos az oltástól, mert amúgy egészséges volt.
Nemsoká szét leszel szedve kedvesem😊Bár nem szó szerint de hamarosan érkeznek az oltás megrögzött rajongói hogy ne képzelődj és ne nézz Facebook post-okat illetve biztos Gődény szektás és laposföld hívő ja azt majdnem kihagytam és a konteós jelző is a mániájuk :D
Szerintem köze volt az oltáshoz sok esetnek mert míg bizonyítást nem nyer hogy nem addig elég gyanús.Nekem is van nem egy ismerősöm aki érdekes dolgokat tapasztalt meg mióta be van oltva
Azt nehéz megmondani, hogy korábban nem volt semmi baja, mert általában nem szokták magukat kivizsgáltatni az emberek, ha nincs semmi bajuk. Azaz lehetett régóta szívbaja, csak nem tudott róla.
Ugyanez érvényes a szívinfarktusra is, a legtöbb esetben hirtelen történik, elöjelzés nélkül.
Nem írtad egyik ismerösöd korát sem, de 40 év fölött igen gyakoriak a hirtelem szívproblémák.
Kivizsgálni nem sokat tudnak, csak annyit, hogy miben halt meg, az meg tisztázva van.
Ahogy a kettes válaszoló is írta, náluk oltás nélkül volt ugyanilyen eset, nehéz bizonyítani, hogy az ismeröseid esetében tényleg van köze a problémákhoz az oltásnak.
Az elhamvasztást meg minden esetben a család kéri, nem az orvosok!
Egyikhez sem kell oltatni magát senkinek.
A 3-es meg csak álhíreket dob be a köztudatba: "2073-ig eleve titkosítva van az összes kutatási eredmány" - ilyen ugyanis nincs! Márcsak azért sem, mert ha tényleg titkosítva lenne, akkor erröl sem jöhetne ki infó!
Mert megis hogyan allapitanad meg, hogy az oltastol van vagy sem? Naponta tobb szaz ember kap infarktust, es igen, elofordul, hogy fiatalok halnak meg hirtelen szivhalalban. Volt ilyen a covid meg a vakcinak elott is.
Egy adott eset kapcsan NEM lehez megmondani, hogy az oltas okozta vagy sem. Csak nagyobb populacioban, dtatisztikai vizsgalatokkal lehet megnezni, hogy noveli e a kockazatot vagy sem. Ahogy azt egyebkent meg is tettek mar par esetben, hiszen pont ilyen esetek kapcsan derult ki, hogy a pfizer kis szazalekban szivizomgyulladast, az astra meg verrogot okozhat.
Ugy csinalnak az emberek, mintha semmi kontroll nem lenne, holott az osszes sulyos dolog kapcsan elindult a vizsgalat es jutottak is eredmenyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!