Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem akarják kivizsgálni,...

Miért nem akarják kivizsgálni, hogy bizonyos problémák az oltástól voltak-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hogy sem oltásellenes, sem oltásfanatikus nem vagyok. Csak reálisan szeretnék látni.

Egy nagyon jó barátnőm három napra a harmadik oltásának beadása után meghalt. Egyszerűen megállt a szíve. Pfizert kapott. Előtte sokat beszélgettünk, büszke volt rá, hogy milyen egészséges. Semmilyen szívproblémája korábban nem volt. A halál okát senki nem akarta kideríteni, csak elhamvasztották gyorsan. A családja sem tud semmit, hogy miért halt meg, nekik is csak annyit mondtak, hogy hirtelen szívmegállás, de hogy azt mi okozta, azzal nem akartak foglalkozni. Pedig szerették volna tudni, hogy az oltáshoz van-e köze vagy sem.

Egy másik hölgy az utcából az első oltása után kapott szívinfarktust. Hónapokig lábadozott utána, sokat beszélgettem vele is. Ő nem oltatott többet utána, mert biztos volt benne, hogy az oltástól történt. Utána is akart járni, kért mindenféle vizsgálatot, de mindenhonnan elhajtották. Nekem is panaszkodott, hogy felháborítónak tartja, hogy senki nem foglalkozik vele, nem hajlandók kivizsgálni, hogy az oltástól lehetett-e. Sőt amikor kérte az orvost, hogy jelentse az esetet, az is csak kinevette, és közölte vele, hogy ő márpedig nem fogja jelenteni.

Mindemellett még több ismerősöm is volt, akiknek különféle betegségeik erősödtek fel az oltástól, és ők is mondták, hogy hiába jelezték, mint szövődményt, mellékhatást, nem akarták az orvosok még a gondolatával sem foglalkozni, hogy lehet-e esetleg az oltástól.

Nem állítom, hogy ezek az esetek az oltás következményei, de ha nem akarják ezeket kivizsgálni, akkor nem is fogjuk megtudni, és az emberekben egy téves biztonságérzet alakul ki az oltásokkal kapcsolatban. Biztos vannak véletlen egybeesések, de az hogy a covid esetén mindent a vírusra fogtak, az oltások esetén meg mindent lepasszolnak, felettébb gyanussá teszi a statisztikát. Így nem lehet tudni, hogy valójában mikor milyen kockázatot vállal az ember. Ráadásul mindez csak az összesküvéselmélet hívőknek ad táptalajt, mert mondhatják, hogy lám-lám, eltussolják az összes problémát, ez pedig szintén nagyban csökkenti a bizalmat.

Miért csinálják ezt, miért nem vizsgálják ki, hogy a gyanús esetek tényleg nem az oltástól vannak?

2021. dec. 23. 14:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/155 anonim ***** válasza:
63%
#20! Hol írtam, hogy egyáltalán nem boncolnak fel SENKIT? Igen, kutatási céllal nyilván van, akit boncolnak. A Magyarországi általános gyakorlatról beszéltem, ahol eleve, covid előtt is csak bizonyos esetekben boncoltak, covidosakat meg már annyira se. Tehát vannak RITKA példák, de nem úgy, ahogy te írtad, hogy minden egyes embernél kimutatják adott szövetekben a vírust, ami megdönthetetlen bizonyítéka annak, hogy a halál oka Covid. De még mindig nem a halál volt az elsődleges kérdés, hanem MINDEN probléma, ami csak a covidtól lehet, oltott esetén meg biztosan az oltástól függetlenül, egyébként is jelentkező probléma.
2021. dec. 24. 00:17
 22/155 A kérdező kommentje:

#13: Azt írtad, hogy "Covid esetén azért lehet mondani valamit, mert a vítus kimutatható." Igen, de az oltás is pont ugyanígy kimutatható. Sőt, ki sem kell mutatni, hiszen tudjuk, hogy benne volt az oltás a szervezetében.

De sok halálesetnél nincs ok-okozati összefüggés a vírus és a halál közt (például az autóbalesetben elhunyt covidosok esetében, hogy csak a legeklatánsabb példát említsem), mégis covid halottnak tekintik az illetőt automatikusan. Viszont ha így álnának hozzá az oltás esetén is, akkor minden oltás után elhunytat az oltás áldozatának kellene tekinteni, ami szintén ugyanúgy csalás lenne, mint ahogyan a covid áldozatok esetén is csalnak a statisztikával.

2021. dec. 24. 11:13
 23/155 anonim ***** válasza:
19%

"például az autóbalesetben elhunyt covidosok esetében, hogy csak a legeklatánsabb példát említsem, mégis covid halottnak tekintik az illetőt automatikusan."

Ilyenek nem kerülnek be a statisztikába.

2021. dec. 24. 12:19
 24/155 anonim ***** válasza:
20%
Nincs jobb dolgod kérdező, mint kamu sztorikat terjeszteni a neten?
2021. dec. 24. 13:43
 25/155 anonim ***** válasza:
86%
Az én unokatestvéremnek szintén harmadik oltás után összeomlott a keringése.34 éves volt ! :(
2021. dec. 24. 16:24
 26/155 anonim ***** válasza:
72%

De nem az otastol volt aaaa

Sajnalom!Nem tudom melyik nyomorek szerencsetlen unatkozott annyira hogy toroltette az elozo kommentem de igy karacsony alkalmabol bekaphatja es fulladjon bele az oltasaiba:D

Ostoba birka csurhe

2021. dec. 24. 18:12
 27/155 anonim ***** válasza:
90%
Az Én ismerősömnek rá se írták a zárójelentésre,ill. halotti lapra hogy kapott.
2021. dec. 24. 21:25
 28/155 A kérdező kommentje:

#23: Hát pedig beleszámolták az autóbalesetben elhunytakat is.

Itt a videó, ahol maga Gulyás Gergely mondja ki, hogy "magyarországon a koronavirus statisztikának volt olyan elhunyt is a része, aki közlekedési balesetben halt meg".

[link]

2021. dec. 24. 21:50
 29/155 anonim ***** válasza:
80%
A szomszédom múlt hét hétfőn kapta a harmadik oltását, szerdán tüdőembóliát kapott.
2021. dec. 25. 01:05
 30/155 anonim ***** válasza:
71%
Az is gáz, hogy a kurmány nem hozza nyilvánossagra a korházi adatokat, és a pfeizer 50évre titkosította a vakcinával kapcsolatos adatokat. De amúgy biztos rendben van minden, nyomjuk magunkba!
2021. dec. 25. 03:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!