Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért hamisítják a COVID...

Miért hamisítják a COVID adatokat?

Figyelt kérdés

Beszélgettem ma egy ismerőssel aki sajnos trombózis miatt kórházba került, nem rég jött ki. Azt állította, hogy a kórlapjára rákerült, hogy covid-os beteg, pedig nem volt az.

Jól ismerem őt, nem vírus- vagy oltástagadó, nem keltene soha pánikot feleslegesen, így elhittem neki, de azért finoman szólva is aggályos az ügy.

Én kezdetektől fogva komolyan vettem a járványt és veszem is, de abszolút megértem a szkeptikusokat, akik a néphülyítést látják mögötte, pláne amit a média művel..

2021. dec. 17. 13:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

20 ez nem is kérdés, ez mindig is így volt, plusz pénzért beírnak ezt-azt a beteg ellátásába, így ahogy írod. Ezekre mindig is rá voltak kényszerülve az intézmények. De azok nem bizonyítható dolgok voltak, vagy kisebb horderejűek. Most a covid azért vékony jég. Akkor van baj, ha egy-két-sok ember elkezdi kapargatni a saját kórtörténetét a hamis diagnózisokkal, kiderül, hogy szar van a palacsintában, megdagad a botrány, kidurran és a szar esőként hullik alá.

Aki pedig elővehető, az a kezelőorvos aki felírta a hamis diagnózist, hiába is volt ez utasítás.

2021. dec. 17. 15:38
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
21. Nem lesz semmi botrány, mert a kormány is a jogiképviselők is és az orvosok is benne vannak a "buliban" így simán eltusolják az ügyeket.
2021. dec. 17. 15:44
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
Nem lesz botrány, most ez az elvárás.
2021. dec. 17. 16:34
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk párom dédije most hunyt el, a szive volt gyenge mindenki tudja, de a papirjain az áll hogy tüdőgyulladás, covid és tenyérni vizes folt a tüdőn, azután halt meg hogy kiengedték a korházból. Eleve a vizes folt miatt ki se engedhették volna ez már itt kamu hiszen akkor már gépekre rakták volna, és ráadásul egyszer sem köhögött, csak leállt a szive nem szenvedett. 2 másik rokon végig vele volt, mikor az egyik megkérdezte az orvost hogy de hát ez miért van a papirján mikor ez nem igaz, miért irnak rá ekkora ordenáré nagy hazugságot, az köpni nyelni nem tudott. Őszinte leszek veletek én ezek után semmit nem hiszek el amit erről a virusról mondanak. Azt tudom hogy létezik, meg ilyenek, de hogy ami hozzánk, emberekhez eljut (hírek és hasonlók) az mind kamu.
2021. dec. 18. 01:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

E szerint akkor tényleg megy a hamisítás úgy, hogy még egy pozitív teszt sem kell hozzá. Következményektől úgy látszik nemhogy nem kell tartaniuk de ezt kérik is tőlük.

[link]

2021. dec. 18. 16:06
 26/29 anonim ***** válasza:
94%

25-ös, köszi a linket! Ez egy kicsit durva, bár igen erősen sejtettem, hogy ez így van.

Jól behúzzák a csőbe a sok birkát, jól megijesztik őket, hogy rengeteg a halott, mind meghalunk stb.

Jó lenne, ha az oltáspártiak, vírusrettegők kommentálnák ezt a videót.

2021. dec. 18. 17:29
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem tudtam ezeket, sejtésem volt róla. Ha vannak még személyes tapasztalatok, ne tartsa magában senki.

2021. dec. 20. 12:36
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a cikk is elgondolkodtató, megy a kamuzás ezerrel:

[link]

2021. dec. 20. 15:15
 29/29 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos a trombózis tipikus utóhatása lehet a covidnak. Ha előtte volt covidos valóban azt írják rá ezért. Azt már sosem tudni meg, hogy anélkül is lett volna-e neki, vagy mikor.
2021. dec. 21. 17:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!