Miért hamisítják a COVID adatokat?
Beszélgettem ma egy ismerőssel aki sajnos trombózis miatt kórházba került, nem rég jött ki. Azt állította, hogy a kórlapjára rákerült, hogy covid-os beteg, pedig nem volt az.
Jól ismerem őt, nem vírus- vagy oltástagadó, nem keltene soha pánikot feleslegesen, így elhittem neki, de azért finoman szólva is aggályos az ügy.
Én kezdetektől fogva komolyan vettem a járványt és veszem is, de abszolút megértem a szkeptikusokat, akik a néphülyítést látják mögötte, pláne amit a média művel..
20 ez nem is kérdés, ez mindig is így volt, plusz pénzért beírnak ezt-azt a beteg ellátásába, így ahogy írod. Ezekre mindig is rá voltak kényszerülve az intézmények. De azok nem bizonyítható dolgok voltak, vagy kisebb horderejűek. Most a covid azért vékony jég. Akkor van baj, ha egy-két-sok ember elkezdi kapargatni a saját kórtörténetét a hamis diagnózisokkal, kiderül, hogy szar van a palacsintában, megdagad a botrány, kidurran és a szar esőként hullik alá.
Aki pedig elővehető, az a kezelőorvos aki felírta a hamis diagnózist, hiába is volt ez utasítás.
E szerint akkor tényleg megy a hamisítás úgy, hogy még egy pozitív teszt sem kell hozzá. Következményektől úgy látszik nemhogy nem kell tartaniuk de ezt kérik is tőlük.
25-ös, köszi a linket! Ez egy kicsit durva, bár igen erősen sejtettem, hogy ez így van.
Jól behúzzák a csőbe a sok birkát, jól megijesztik őket, hogy rengeteg a halott, mind meghalunk stb.
Jó lenne, ha az oltáspártiak, vírusrettegők kommentálnák ezt a videót.
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudtam ezeket, sejtésem volt róla. Ha vannak még személyes tapasztalatok, ne tartsa magában senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!