Mennyire súlyos a körömágy gyulladásom? Otthon meg tudom oldani vagy menejek sebészetre?
Így néznek ki most. Fertőtlenítem hyperollal meg betadinnel. Néha rákenek körömvirág krémet, de nem segít. Már többször volt ilyen gyulladás. De már egy jó 6+ hónapja van ilyen. Kezelem. De már nagyon unom hogy mindne reggel be kell kötözni. Még a multkor amikor az sebésznél voltam akkor felírt egy ilyen octicide fuvokat es ezzel is szoktam fújni. Tinikorban vagyok 13 éves. Mondjatok valamit letszi
Pfú. Menjél gyógypedikűröshöz.
Ha nincs rá pénzed marad a háziorvos/sebészet.
És lehetőleg ne kenj, ne fújj rá semmit, főleg ne 3 féle fertőtlenítőt, és ne piszkáld, ne vagdosd.
Tetranos dunszt kötés esténként. Ez elég durván néz ki, nekem is volt már begyulladva, de legalább nem vérzett és 1 hét alatt elmúlt. :/
Énnis azt mondom, hogy ne vagdosd magadnak, inkább menj pedikűröshöz, mert valszeg nem egyenesen vágod a körmöd, hanem görbülettel. Na ez f*szán bele tud nőni a húsba és begyullad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!