Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire súlyos a körömágy...

Mennyire súlyos a körömágy gyulladásom? Otthon meg tudom oldani vagy menejek sebészetre?

Figyelt kérdés

[link]

Így néznek ki most. Fertőtlenítem hyperollal meg betadinnel. Néha rákenek körömvirág krémet, de nem segít. Már többször volt ilyen gyulladás. De már egy jó 6+ hónapja van ilyen. Kezelem. De már nagyon unom hogy mindne reggel be kell kötözni. Még a multkor amikor az sebésznél voltam akkor felírt egy ilyen octicide fuvokat es ezzel is szoktam fújni. Tinikorban vagyok 13 éves. Mondjatok valamit letszi

[link]

tegnap 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Pfú. Menjél gyógypedikűröshöz.

Ha nincs rá pénzed marad a háziorvos/sebészet.

És lehetőleg ne kenj, ne fújj rá semmit, főleg ne 3 féle fertőtlenítőt, és ne piszkáld, ne vagdosd.

ma 02:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ezt eddig sem tudtad megoldani. Én megpróbálnám, hogy két hétig Betadine kenőcs + kötés és ezen kívül csak a napi lábmosás, semmi más vegyszer ne menjen rá. Neked viszont jobb lenne, ha ezt megmutatnád orvosnak mielőbb. A második kép sokkoló.
ma 07:08
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Langyos kamillás lábáztatás.
ma 07:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Tetranos dunszt kötés esténként. Ez elég durván néz ki, nekem is volt már begyulladva, de legalább nem vérzett és 1 hét alatt elmúlt. :/

Énnis azt mondom, hogy ne vagdosd magadnak, inkább menj pedikűröshöz, mert valszeg nem egyenesen vágod a körmöd, hanem görbülettel. Na ez f*szán bele tud nőni a húsba és begyullad.

ma 07:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!