Beszélgettem ma egy ismerőssel aki sajnos trombózis miatt kórházba került, nem rég jött ki. Azt állította, hogy a kórlapjára rákerült, hogy covid-os beteg, pedig nem volt az.
Jól ismerem őt, nem vírus- vagy oltástagadó, nem keltene soha pánikot feleslegesen, így elhittem neki, de azért finoman szólva is aggályos az ügy.
Én kezdetektől fogva komolyan vettem a járványt és veszem is, de abszolút megértem a szkeptikusokat, akik a néphülyítést látják mögötte, pláne amit a média művel..
Csak a prolik használják a konteó kifejezést, amire általában a valódi igazságot hiszik, a valódi propaganda hülyeséget és kamuzást meg igaznak hiszik.
2021. dec. 17. 14:22
12/29 anonim válasza:
A mai világ fő emberei általában a való igazságot konteóként próbálják eladni, hogy a prolik megvezethetőek legyenek. Ez oda vezetett, hogy pár éven belül el kell hagynunk a bolygót, mert már nem élhető, és nem is lesz az.
2021. dec. 17. 14:25
13/29 anonim válasza:
Mert mi az igazság? XD Chipset raknak belénk? Népírtás? Nincs is covid? XD Világkormány? Kimaradtak a gyíkemberek, a Föld lapos stb.
2021. dec. 17. 14:27
14/29 anonim válasza:
Mondjuk akkor én a konteó felkent papja vagyok. Tudom, hogy van járvány, voltam beteg. Az oltásban hiszek, meg a mellékhatásaiban is. De, hogy ez egészen biztosan egy rendszer része attól semmi nem tántorít el. Azon csodálkozom, hogy tényleg van bárki, aki azt gondolja, hogy egy kínai szemüveges kisfiú rizsájára ráhapcizott a denevér, pár héten belül sorra fordult fel tőle a bolygó többi lakója, és a jóságos politikusnénik és bácsik olyan okosak, hogy megoldják itt nekünk ezt a hirtelen jött és nem várt(!) problémát. Talán még meglepődésversenyt is tartanak egymás között mert annyira meglepődött közülük mindenki a történteken. Ők segítenek.
Vagy megnézték élesben, hogy a jólétben és demokráciában eléldegélő embereket hogyan lehet fegyver nélkül, pusztán parancsszóval irányítani. Lett ebből a járványból pár embernek felfoghatatlan mennyiségű pénze, két legyet egy csapásra. A 2008-as gazdasági válság is pár ember gazdagodására kellett. Vajon megélem-e az Éhezők viadala típusú világot? Sok kérdést vet fel ez az egész, amire talán nem is akarom tudni a választ. És én igazán remélem, hogy sok év múlva beigazolódik majd, hogy mekkora egy hülye voltam és ez tényleg nem volt se több, se kevesebb egy denevérhapcinál.
2021. dec. 17. 14:28
15/29 anonim válasza:
Vagy félreértett valamit vagy hazudik mint a vízfolyás.
2021. dec. 17. 14:37
16/29 anonim válasza:
Plusz pénzt jelent minden covidos az intézményeknek. Mikor benyújtják az elszámolást a betegekre, kezeléseikre akkor egyszerűen a covidos magasabb térítési kategóriát jelent.
2021. dec. 17. 14:44
17/29 anonim válasza:
#16 én is ezt írtam, de nevezzük nevén a gyereket, ez bűncselekmény. A kezelőorvos írja a zárót, annyit azért nem ér meg neki, hogy nagyüzemben hamisítsa a betegdokumentációt azért, hogy az intézménynek több pénze legyen. Elég pár beteg akiknek az igazságérzete elég nagy és betegjogi képviselőt keres. Nem tudnak pozitív covid tesztet prezentálni utólag. Ha pedig az ellátás alatt volt + teszt akkor a kérdező ismije covidos volt.
2021. dec. 17. 14:56
18/29 anonim válasza:
17. Persze bűncselekmény, de ez a kórházakat nem érdekli. A betegjogi képviselők meg szart sem csinálnak, megkérdezik a kórházat mi történt a kórház azt nyilatkozza covidos volt és kész (bizonyítaniuk sem kell semmivel) ennyivel le is van zárva...
És ez bizony valóban így történik én is fordultam már betegjogi képviselőhöz, szóval tapasztalatból írom.
2021. dec. 17. 15:06
19/29 anonim válasza:
Mi az, amit nem hamisítanak ?
2021. dec. 17. 15:10
20/29 anonim válasza:
17. Szerintem elfelejted, hogy most úgymond nem bűn ezt hamisítani mivel maga a kormány is tulajdonképpen hamisít sőt hamisításra kéri az intézményeket is. Például mindenki covidos halott bevallottan akinek valaha volt pozitív tesztje bármiben is halt meg valójában. Ilyen körülmények között szerintem pont nem számíthat semmiféle retorzióra az az intézmény aki plusz "covidosokat" állít elő sőt esetleg még elvárás is lehet. Miért? Mivel a covidosokat tulajdonképpen az EU fizeti ki. A kormány minden covidosra kifizeti az extrát de ő meg nyújthatja tovább az EU-nak a csekket. Nem csodálnám, ha hallgatólagos elvárás lenne, hogy minél több legyen a covidos akit így kifizet az EU akkor is ha csak a vesekövével kezelték valójában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!