Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Condylomák hatékony kezelése?

Condylomák hatékony kezelése?

Figyelt kérdés

Semmivel nem tudom megfogni a nemiszervi szemölcseimet.

Voltam nőgyógyásznál leecsetelte de csak rosszabb lett a helyzet. Nem hogy elmúltak volna de kisebesedtek még nagyobbak lettek,fájnak és szórnak is. Tegnap este egyszerre 6(!!) apró jött ki rajtam egyszerre. Van erre valami megoldás? Mi történik velem? Menni akarok lézeres eltávolításra az mennyire hatékony? Meg ezek nagyon drága dolgok ám,rámegy a komplett fizetésem ha úgy van. Hogyan lehet ezt megállítani vagy megfogni ha a lézeres kezelés sem segít? Van erről tapasztalat??? Belsőleg valami hatásos kezelés vagy esetleg gyógyszer?

jan. 23. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem az eltávolítással van a baj, hanem azzal, hogy ezt egy vírus okozza, ami benne van a vérben. Hiába távolítják el (akár lézerrel is) ugyanott vagy máshol újra kijöhet. Az immunrendszeredet kell egy kicsit támogatni a vírus ellen. A nőgyógyász nem írt fel Isoprinosine tablettát?
jan. 23. 11:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmit nem írt fel sajnos. Az Isoprinosine vényes? Beválik? Jó lehet? Mert akkor megpróbálok hozzájutni. Úgy tudom még a magas C vitamin tartalmú vitamin is visszaszoríthatja. Vagy van valami nagyon jó immunerősítő ami nem vényes?
jan. 23. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! A véredben nincs semmi nyugi. Ez egy hülyeség! Nem herpesz. Isoprinosine ne is pazarold rá a pénzt!!! Sajnos mikor ecsetelik vagy ilyesmi és nem teljesen ég le a szemölcs és sebes ilyenkor fertőz. Például volt egy kézen lévő szemölcsom évekig, nem is terjedt semmi amíg meg nem vágtam és fel nem szabadultak a vírusok belőle. Ez a bőrödben van és nem a véredben. Sajnos nagyon jól el tud bújni bőrben és az immunrendszer nem veszi észre hogy ott van. Amíg egy külső hatás nem éri ( gyulladás, égés stb. Ilyenkor van rá esély hogy észre veszi az immunrendszer és elkezdi pusztítani. Például nekem a kezemen voltak. Egynek neki álltam ollóval és a gyökeret ki tepkedtem.(fiatal voltam nem tudtam pontosan mi az vagy is igen, de tovább is fertozhettem volna magam). Full be gyulladt az egész és amikor begyogyult el is múlt a szemölcs még az is amivel nem csináltam semmit.

Ha úgy látod és ami tényleg segít az Aldara még! Olvass utána. Először ez és ha nem válik be akkor jöhet a lézer.

jan. 26. 07:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm
jan. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!