Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Condylomák hatékony kezelése?

Condylomák hatékony kezelése?

Figyelt kérdés

Semmivel nem tudom megfogni a nemiszervi szemölcseimet.

Voltam nőgyógyásznál leecsetelte de csak rosszabb lett a helyzet. Nem hogy elmúltak volna de kisebesedtek még nagyobbak lettek,fájnak és szórnak is. Tegnap este egyszerre 6(!!) apró jött ki rajtam egyszerre. Van erre valami megoldás? Mi történik velem? Menni akarok lézeres eltávolításra az mennyire hatékony? Meg ezek nagyon drága dolgok ám,rámegy a komplett fizetésem ha úgy van. Hogyan lehet ezt megállítani vagy megfogni ha a lézeres kezelés sem segít? Van erről tapasztalat??? Belsőleg valami hatásos kezelés vagy esetleg gyógyszer?

#kezelés #condyloma #Nemiszerviszemölcs
ma 09:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem az eltávolítással van a baj, hanem azzal, hogy ezt egy vírus okozza, ami benne van a vérben. Hiába távolítják el (akár lézerrel is) ugyanott vagy máshol újra kijöhet. Az immunrendszeredet kell egy kicsit támogatni a vírus ellen. A nőgyógyász nem írt fel Isoprinosine tablettát?
ma 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!