Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Füldugulás is elmúlik ha...

Füldugulás is elmúlik ha meggyógyulok?

Figyelt kérdés
3 napja lázas vagyok. Voltam orvosnál azt mondta, hogy influenza. Írt Cataflamot, orrsprayt, köptetőt, vitaminokat. Már kezdtem jobban lenni, erre ma reggel óta be van dugulva, tompán fáj a bal fülem, borzasztó zavaró, pedig fújom rendesen az orrom és orrsprayzek.

#füldugulás, influenza,
ma 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem “rendesen” fújod az orrod, valszeg azért dugult be. (Értem ez alatt a technikát.) Nagyon figyelj arra, hogy orrcseppezz (akár pluszban ilyen tengervizes öblítéssel), akkor hamarabb kidugulhat, de h fáj az nem jó jel. Hívd fel a dokit sztem mert kaphatsz így olyan fülgyulladást amire antibiotikum kell. A doki tudni fogja h mire figyelj. Jobbulást!
ma 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:
A hurut ráterjedt a fülkürtre (Eustach kürt) is, összetapadnak a kürt falai. Aszpirin vagy kalmopyrin nem ártana, ezek is gyulladásgátlók. Megfelelő orrcsepp segít a fülkürt falának duzzadását is lelohasztani.
ma 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Betelefonáltam a rendelőbe, még épp időben, mert délig volt rendelés. Írt Azi Sandoz antibiotikumot meg Mometason Sandoz orrsprayt meg még egy doboz Cataflamot a biztonság kedvéért és hétfőn kell mennem ha nem javulok. Most is megy fel megint a lázam, már kedd este óta 5-6 óránként felmegy.
ma 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!