Állandóan beteg vagyok már nagyon unom, meggyógyulok vissza megyek melóba aztán újra megbetegszek pár nap múlva. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Régen nem voltam ilyen beteges.2023. márc. 23. 10:32
1/12 A kérdező kommentje:
Elegem van mindenből már, nem teljes így az életem hogy mindig a torkom fáj, lázas vagyok vagy hasmenésem van vagy hányok.
2023. márc. 23. 10:35
3/12 A kérdező kommentje:
Itthon maradok csak már unom hogy mindig csak fekszek.
2023. márc. 23. 10:38
4/12 anonim válasza:
Nem gyógyulsz meg rendesen, azért esel vissza. Sok vitamint, gyömülcsöt fogyassz a gyógyszerek mellett, és hagyj időt pluszban, pár napig még ne menj dolgozni, még ha jól is érzed magad.
5/12 anonim válasza:
Erről az orvosoddal kellene beszélni, minimum gyenge immunrendszer
6/12 anonim válasza:
Velem is ez volt most télen. Kb 2 hónapon keresztül. Végigettem a fél gyógyszertárat, antibiotikum, köptető, C, D + multivitamin, semmi sem hozott ki belőle.
Egyik este belöktem kb 2cl pálinkát este lefekvés előtt, másnap reggel életképesebb voltam. Aztán ezt folytattam 2-3 napig, azóta semmi bajom.
Nem, nem vagyok alkoholista, nem ezért tanácsolom ezt, mielőtt bárki elkezdené a szokásos műsort.
7/12 A kérdező kommentje:
Én bírom ha valaki iszik nem szólom le.
2023. márc. 24. 15:08
8/12 anonim válasza:
Nem vagy életre való,dologozna a termesztetes szelekció
10/12 anonim válasza:
Csináltass egy nagylabort. Az kimutatja, ha van valami elváltozás benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!