Más is van aki beteg és csak egy dolgot szeretne,meggyógyulni?Jól lenni?
Ez sajnos igaz. Anyukám 12 évig volt daganatos beteg, 56 évesen meghalt 2017 februárjában.
Kérdező jobbulást.
Bár sokszor az ember saját maga tehet arról, hogy beteg lett..pl. nem foglalkozik napi szinten saját testi és lelki egészségével, nem tanulja meg a stresszkezelést, magában tartja a dühöt, haragot, félelmet, neheztelést, gyomorgörccsel megy be dolgozni, nem alussza ki magát ..stb
Fogadd őszinte részvétemet (így utólag is)!
Én örülnék ha végre beteg lennék, de nagyon nem akar összejönni.
Pedíg már nagyon jó lenne egy hét pihi, most is munkából írok, mikor a fél ország otthon van :(
Január óta nem voltam beteg, akkor is csak 2 napot.
Szánalmas az ilyen alak, mint te. De remélem a vonzás törvénye teljesíteni fogja, amire vágysz. Csak remélem nem fogsz pofára esni, ha nem egy egyszerű megfázást fogsz kapni. Hisz, te akartál beteg lenni, akkor remélem számolni is fogsz azzal, ha komolyabb betegséget fogsz kapni.
Szánalmas vagyok mert egész évben volt 4db(!!!) szabadságom, és úgy érzem nekem is járna a pihenés?
Ennél még az is jobb ha haldoklom, de legalább otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!