Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is van aki beteg és csak...

Más is van aki beteg és csak egy dolgot szeretne,meggyógyulni?Jól lenni?

Figyelt kérdés
Nem érzem jól magam ráz a hideg és hányingerem is van.Semmi mást nem kérek,csak legyek már végre jól hagy tudjak aludni😕

2021. dec. 28. 00:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Párom egy maszek kis barkácsboltban dolgozik január közepe óta. Nem kapott egyetlenegy nap szabit se, és most nagylelkűen a főnöknője mondta, hogy nem kell két ünnep között bejönnie. Neki ennyi az egész évi "szabadság".

Ő mégse kívánja, hogy bárcsak beteg lenne, mert nem agyilag visszamaradott és irigy rosszindulatú, mint te.

"Ennél még az is jobb ha haldoklom, "

Akkor remélem kívánságod teljesülni fog minél előbb, ha meguntad az életedet.

Egyébként pedig lehet keresni másik munkahelyet, de gondolom még arra is lusta vagy.

2021. dec. 28. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Írod mindezt otthonról - gondolom a pároddal - miközben én éppen dolgozom. Értem.

Igen, irigy vagyok, hogy más pihenhet.

De nem is másnak kívánom, hogy legyen beteg, hanem magamnak.

Mivel komoly okom nincs félni semmitől, a naaagy covid is 2 nap 37,4-es hődmelkedés volt.

2021. dec. 28. 11:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Same here. Ez a betegség, hogy hiányzik a szerelem és a saját magam szintű teremtés megélése..., borzalmas...
2021. dec. 28. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
King Kong ne jatsz az ilyen kivansaggal. nem vagyok babonas de megse. en 1994 ota vagyok beteg. keresztulmentem annyi betegsegen muteten , rakon es mas mai napig tarto betegsegen hogy mindig orulok egy egy kevesbe rossz napnak. a betegsegeim onmagukban nem halalosak (jelen pillanatban) de ilyen hosszu tavon nagyon rossz igy elni hidd el. azzal egyutt megertem ha valaki nagyon le van terhelve es jo neven venne egy kis megfazast vagy valami egyszeru lefolyasu betegseget par napig hogy kipihenhesse magat. Egyszer a ferjem aki nagyon birja a terhelest 97 napig dolgozott egyfolytaban . Termeszetesen aludt meg evett stb. de nem volt szabadnapja. A 97 nap vegere mar alig beszelt kicsit olyan volt mintha nem lenne egeszen esznel, pedig nemcsak fizikai volt a megterhelese inkabb mentalis. jo ket hetet vett igenybe pedig akkor meg a 40 es evei vegen jart mire helyre jott teljesen. azota mar nem vallal ilyen hosszu szolgalatot.
2022. febr. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!