Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen gyakran vagytok betegek...

Milyen gyakran vagytok betegek? Nem tudom mi van velem, de október óta kb minden hónapban lebetegszem.

Figyelt kérdés

Túl is vagyok terhelve, mentálisan se vagyok annyira jól, nagyon sok a stressz. Csak olyan kellemetlen, hogy ennyiszer vagyok táppénzen, főlek, hogy a főnököm egyszer szóvá fogja tenni...viszont lázasan nem tudok bemenni dolgozni.

Régebben ilyenkor volt, hogy erőltettem a dolgokat és bementem, viszont meg lett a böjtje, vagy 2-2,5 hétig szenvedtem otthon.

tegnap 10:54
 1/1 anonim ***** válasza:
31%
Szövődmény , gyógyszerek oltások utóhatása mivel ezek mérgek és gyengített baktériumok . A nyomelem és vitaminok hiánya steril kalóriadús üres ételek fogyasztása .
tegnap 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!