Mennyi esélye van Csollány Szilveszternek túlélni a Covidot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 17:58
81/101 anonim válasza:
"Nem hibáztatom", konkréton letojom, mindenkinek a saját dolga, hogy beoltattja-e magát, ő viseli a következményeit(meg a családja).
Az oltás meg még mindig nem kötelező...vannak kötelezők és annak is megvan az oka. Lehet egyszer a világon mindenhol kötelező lesz a covid oltás is.
82/101 anonim válasza:
Szomorú, hogy két év után még műtüdővel is tehetetlenek az orvosok. Kóbor, Csollány, Balázs Fecó, a legnagyobbakat senkit se sikerült megmenteni.. :(
83/101 anonim válasza:
A Kóbor meg szívbetegségben halt meg. Hazudtak, hogy kovidban halt meg
84/101 anonim válasza:
Most pont került a találgatások végére. A barátja lefotózta a Csollánnyal december 1-én váltott chat-jét, amiben leírta, hogy kapott, de már későn, még nem alakult ki nála a védettség.
85/101 anonim válasza:
Viszont az nincs rajta, hogy milyet kapott, engem az is érdekelt volna. CSak azt nem értem, hogy egy sportember, aki edzi magát, aki gondolom mindent megtesz az egészségéért hogy betegedhetett meg így ebben.
86/101 anonim válasza:
Az 1 dózisút, másról nem is volt szó szerintem.
87/101 anonim válasza:
Kóbor covidban halt meg, ezt a családtagjai is megerősítik.
Ez a kép a chat beszélgetésről hol található?
88/101 anonim válasza:
Mielőtt jönne valaki azzal, hogy blikk, meg lehet keresni a fickót fb-n. Ott van az eredeti bejegyzés.
89/101 anonim válasza:
Ott van fönt egy másik, amiben írják, október 28-án kapta meg a Janssent és 9-én fertőződött meg. Mondjuk azt nem tudom, honnan lehetne biztosan tudni, hiszen mindegyiknél van lappangási idő.
90/101 anonim válasza:
Akkor azt nem láttam, oké akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!