Mennyi esélye van Csollány Szilveszternek túlélni a Covidot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 17:58
31/101 JaniB válasza:
Bocs nem vagyok járatos a gyakori kérdések oldalán ezért elírtam. A 20-as vagyok nem 22-es. Amúgy a bejegyzés 2 napig élt a Facebokon. Utána leszedték mivel ha nem vetted volna észre a Facebook mindent leszed ami kényes tartalom az aktuális vakcinamánia ellen. De tudom ez sem tünt még föl neked mert te az Igazság forrásában hiszel a TV-ben.
32/101 anonim válasza:
Rokonok, hozzájuk közelállók is megerősítik, hogy covidról van szó mindkettejük esetében. Nem csak TV-ben van róla szó. TV, hírportálok, internet is ezen az állásponton van. Igen, én hiszek nekik. Te meg kinek hiszel? Random emberek benyögött kommentjeinek. :)
33/101 JaniB válasza:
Ha nem vetted volna észre azt irtam, hogy mit olvastam a Facebookon és nem azt írtam, hogy mi az igazsdág. Még fel is hívtam az illető figyelmét, hogy járjon utána mielőtt ilyen kérdést föltesz. Látom még mindíg nehezen megy a szöveg értelmezés. Ha nem szedték volna le a Facebookrol ezt a posztot akkor le tudtam volna ellenőrizni az infót és meg tudnám veled osztani. Mivel leszedték, nem tudok az infonakl utána járni. Örülök, hogy te jobban informált vagy de a stílusodon csiszolhatnál mert ha jobban tudsz valamit bizonyos téren akkor nem az a módja, hogy mást hazugnmak állítasz be. Ezt akkor teheted meg ha az illető kétséget kizáróan állítja. Én viszont nem ezt tettem.
34/101 anonim válasza:
Most akkor oltott volt, vagy sem?
35/101 anonim válasza:
34! Nincs róla megbízható információ. A bulvár azt terjeszti, hogy valószínűleg nem, mert a Görény nevű izé nézeteit posztolgatta előtte. De ettől még lehetett oldott. Damu Roland két oltás után, a harmadikra készülődve került hasonló helyzetbe.
36/101 anonim válasza:
Damu eleve sokat betegeskedett az elmúlt időszakban, plusz nála már szinte mindegy, hogy kapott-e oltást, hiszen ha a 3.oltásra készült, az azt jelenti, hogy fél éve volt utoljára oltva. Szerintem ilyenkorra már szinte semmi ellenanyaga nincs.
37/101 anonim válasza:
Mindenesetre hosszú, több hónapos kezelés hozhat eredményt műtüdővel. Furcsa lehet leírni, de most az a jó, hogy ha nincs semmi új hír. Ha váratlan és gyors javulást tapasztalnának, az a csoda kategória.
39/101 szonata válasza:
Viszonylag fiatal. Sportos testalkat, 50 % esélyt látok. Remélem nem lesz maradandó károsodás a különleges tüdőkezelés okán, melyet nem mindenkin alkalmazhatnak. Ő a szerencsések közé tartozik a fizikai állapota miatt. Szorítok neki, hogy sikerüljön.
40/101 JaniB válasza:
Ki volt az aki leszedette a posztomat a linkel amit Csollány Szilveszter Orvosa tett fel a Facebookra? Talán sérti valakinek a propagandáját vagy mi? Nem teszem fel mégegyszer mert valamelyik nagyokos biztos ismét leszedeti. Jansennel volt oltva. Persze azóta több infót is szedtem de mindeggy mert ahogy elnézem valaki jelentgetős kedvében van. A facvebook cenzúra ide is átterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!