Kóbor János covidban halt meg, ahogyan Csollány is coviddal fekszik intenzíven.
Ezek egyértelműen ki vannak jelentve, nem is értem miért erőlködtök az ellenkezőjével.
2021. dec. 14. 18:18
22/101 anonim válasza:
#22 miért hazudsz?
2021. dec. 14. 18:29
23/101 anonim válasza:
#21 Én a 20- as vagyok. A mondandóm mely részét tartod "marhaságnak"? 66 éves vagyok és 1959 óta nem feküdtem kórházi ágyon. Akkor vették ki a mandulámat. Gyógyszert egyáltalán nem szedek. Vérnyomásom rendben van. Orvos azóta nem látott, mióta nyugger lettem és nem kell az üzemi dokit kötelező jelleggel, évente látogatni. Rendszeresen kerékpározom, átlag napi 30 km- t. és naponta fekvőtámaszozom. Fiatal koromban ökölvívtam és ejtőernyőztem. Ja, átestem a Covid- on is, mert egy ismerősünk- akit sajnos nemsokára rá elvitt a "krampusz"- "beköpött" mindkettőnket, mert a nejemmel együtt elkaptuk tőle ezt a fost. Az ismerősünk kórházban halt meg. Nekem 3 szem Dolgit elég volt, hogy kigyógyuljak a nehezéből. A nejemnek 5 szem kellett. Orvos egyikünket sem látott. Ez több, mint egy éve történt velünk, azóta is minden rendben. Nem vettünk- igaz, akkor még nem is volt!- és nem is akarunk felvenni semmiféle vak- cinát! Nem vagyok konteós és antivaxer sem, de azért valamit jól csinálunk, vagy szerinted nem???...
2021. dec. 15. 11:41
24/101 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Pontosan ezeket hangoztatta Kóbor is, nagyon bízott az immunrendszerében és mégis elvitte ez a fránya vírus. Lehet nektek sem lesz legközelebb szerencsétek. Tavaly óta még több mutáns változat van...
2021. dec. 15. 11:54
25/101 anonim válasza:
Kedves 24!
Lehet és igaz, az élet az egy halálos betegség: 100%- ban a test pusztulásával jár! A két kezemen sem tudom megszámolni, hogy csak az ismerőseim közül hányan haltak meg azóta, mióta megkapták a "védőoltást"...amúgy meg, tudod ki szokott jósolni? :D :D
2021. dec. 15. 12:19
26/101 anonim válasza:
Teljesen felesleges ide bármit is írni, ugyanis csak a "beépített tégla(k)" vannak pozitívra kihozva. Teljesen egybecseng minden a mainstream propagandamédia véleményével!
2021. dec. 15. 20:27
27/101 anonim válasza:
"Nem vagyok konteós és antivaxer sem, de azért valamit jól csinálunk, vagy szerinted nem??"
Igen. Jól hazudsz.
2021. dec. 15. 23:14
28/101 anonim válasza:
Remélem sok... Nagyon durva hogy 1 hónapja kb. még szerepelt a Ninja Warrior Hungary 2021 egyik adásában láttam, most meg lélegeztetőgépen fekszik.
2021. dec. 16. 14:05
29/101 anonim válasza:
A felvétel régebbi, de mindegy, nem ez a lényeg. Nem tudunk róla, hogy betegségekkel küzdött volna, ötvenre éppen csak rákanyarodott, sportos életet élt, és mos mégis műtüdőn van.
Damu Roland is, ő úgy, hogy két oltást már korábban kapott, a harmadikra készült már.
De egyesek szerint ez csak hapci.
2021. dec. 16. 14:10
30/101 JaniB válasza:
22 Vagyok és nem hazudok. Ha értenél a szöveg értelmezéshez, rájöhettél volna. Sőt, még ki is hangsúlyoztam, hogy járj utána. Azért mert a TV-ben mondják, igen ostoba dolog igazságként kezelni. Nem vetted észre, hogy folyamatos a félrebeszélés és a titkolózás meg a manipuláció ezzel az egész járvánnyal és vakcinákkal kapcsolatban? JHa hogy te csak TV-t nézel. Bocs elfelejtettem, hogy vannak emberek akiknek a TV az igazság forrása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!