Mennyi esélye van Csollány Szilveszternek túlélni a Covidot?
JaniB
csollany orvosa biztos nem tett ki semmit a facebookra csollany oltottsagarol mert nem sokaig maradna orvos
Tehat vagy felultel egy fake postnak vagy te hazudsz
#33 Jani B!
Azt írtad szó szerint, hogy "nem írták sehol, hogy covidos" Meg hogy "Kóbos halálára is ráfogták, hogy covidos" Ezek nyilvánvaló valótlanságok, mert számtalan helyen írják mindkét illetőről, hogy covidosak. És még te pampogsz itt szövegértelmezésről, mikor ennyire nem tudod értelmezni a nyilvánvalót. Az is vicces, hogy kikéred magadnak a stílust, miközben te beszélsz lekezelően azokról, akik a híreknek hisznek (csak a kérdés, hogy akkor te minek hiszel?) Különben meg nem én írtam, hogy hazudsz, hanem egy másik kommentelő, nála reklamálj.
Ha meg problémázol a törölt linkjeid miatt, van megoldás; küldd el privát üzenetben, onnan nem törlik. Külön örülök, hogy azóta több infót is szedtél, kíváncsian várom őket privát üzenetben. :)
JaniB!
Most akkor mégiscsak covidos? Hát egy olyan cikkre hivatkozol, ami tényszerűen leírja hogy covid miatt szorul kórházi kezelésre. Eddig azt mondtad sehol nem állítják róla, hogy covidos.
46-os! És mire mennél a nicknévvel? Én mire megyek a tieddel?
Írjam meg privátban neked a teljes nevem, lakcímemet, vércsoportomat, anyám nevét stb.? Vagy írjam ki ide, ha valami hozzászólást írok?
A facebookon mindent lehet tudni rólam, és ott is van véleményem, nem csak itt.
Ha egy orvos megszegi a betegjogokat, akkor érdemtelenné válik a bizalomra. Ezt akkor is fenntartom, ha neked ez nem tetszik, ha neked más a véleményed.
Amennyiben nem kap a betegtől felhatalmazást, hogy személyére vonatkozó adatokat közöljön, akkor még annyit sem mondhat, hogy egy ismert sportolóról van szó, akit kezel.
Igen, itt mindenki anonim ezen az oldalon. Ez egy ilyen oldal, ha nem tűnt volna fel.
Szerinted attól, hogy van egy nickneved, attól már te felvállaltad magad? :D
Majd ha név, lakcím, fotó és elérhetőség látszik, na akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!