Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi esélye van Csollány...

Mennyi esélye van Csollány Szilveszternek túlélni a Covidot?

Figyelt kérdés

2021. dec. 12. 17:58
 71/101 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként hol mondta, mikor mondta nyunyóka, hogy a ráoltás súlyosbítja a betegséget?

A TV-ben mondta amikor bejöttek az oltások. A neten meg kéne keresni azokat a videókat

2022. jan. 25. 14:28
 72/101 anonim ***** válasza:
61%
De oltott volt. Nem igaz, hogy csak papírja volt róla. Már mindent kitalálnak ez felháborító
2022. jan. 25. 14:31
 73/101 anonim ***** válasza:
63%

72!

Ez a kijelentés csak akkor állja meg a helyét biztosan, ha te oltottad.

Minden más esetben ez is csak egy vélemény a sok közül.

2022. jan. 25. 14:39
 74/101 anonim ***** válasza:
76%
71! Nyunyoka olyant is mondott, hogy csak olyan menjen orvoshoz, aki egészséges. Linkeltem a webbetegről egy cikket. Neked az is marhaság? Bulvár?
2022. jan. 25. 14:53
 75/101 anonim ***** válasza:
80%

A cikkben ez áll:

"Lehetnek-e rosszabbak az oltási mellékhatások, ha fertőzötten oltatunk?

Mivel a fertőzés már az immunrendszert eleve működésbe hozta, közvetlenül befolyásolhatja a vakcina által generált immunválaszt, legyen szó akár a tünetmentességről, akár a tünetek kialakulását megelőző időszakról. Ha már van bizonyos szintű gyulladás a szervezetben, az oltási mellékhatások fokozottabban vagy súlyosabban jelentkezhetnek, esetleg több időbe kerülhet, amíg az oltási mellékhatások elmúlnak."

2022. jan. 25. 17:02
 76/101 anonim ***** válasza:
79%

De az is benne van, hogy ki kell tölteni egy kérdéssort tartalmazó űrlapot, és rá is kérdeznek, van-e panaszod. A gyulladás rendszerint okoz panaszokat.

A kockázat minden gyógyszernél létező dolog, kizárni nem lehet.

2022. jan. 27. 08:17
 77/101 anonim ***** válasza:
30%
A legújabb hírek szerint csak Ausztriában kapott oltást. Itt magyarban nem kapott egyet sem.
2022. jan. 27. 21:15
 78/101 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell a hülyeség! Oltatlan, vírustagadó, Gődény- hívő pöcskarima volt. Meghalt a hülyesége miatt. Ennyi. Nem az oltástól, amit már akkor kapott amikor beteg volt, hanem a korlátoltsága következtében.

Ostobenkó sportoló létére vírustudóst akart játszani. Nem jött be. Nincs itt semmi látnivaló! Ilyen az élet. Akinek nincs rá szüksége,attól szépen elköszön.

2022. jan. 28. 23:33
 79/101 anonim ***** válasza:
60%

Bár durván fogalmaztál kissé, de abszolút egyetértek.

Amikor csak a saját életedről döntesz, az 1 dolog. De amikor családod van, akik számítanak rád, akkor muszáj értük is gondolkodni.

Ha nem oltatom be magam és meghalok a fertőzésbe, akkor egyértelműen én voltam a hülye felelőtlen. Ha beoltatom magam időben, amikor kell és meghalok fertőzésben(ami azért jóval ritkább), akkor annak ellenére halok meg, hogy mindent megtettem az elkerüléséért. Azért nem mindegy...

2022. jan. 29. 07:29
 80/101 anonim ***** válasza:
80%
Kicsit szerintem bonyolultabb ez. Még, ha nem is oltotta be magát, én nem hibáztatom, meghalt sajnos, elvesztettünk egy nagyszerű sportolót, én így fogom fel. Abban viszont igazat adok mindenkinek, aki azt mondja, hogy az oltást miért erőltetik ennyire. Akkor már úgy kellene, hogy nézzék meg először az antitest szintet, esetleg egy covid tesztet még és utána, ha ezek nincsenek, akkor jöhetne az oltás, hiszen ők is tudják, hogy vannak olyan periódusok, amikor a fertőzés még nem okoz komoly panaszokat.
2022. jan. 29. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!