Mennyi esélye van Csollány Szilveszternek túlélni a Covidot?
Egyébként hol mondta, mikor mondta nyunyóka, hogy a ráoltás súlyosbítja a betegséget?
A TV-ben mondta amikor bejöttek az oltások. A neten meg kéne keresni azokat a videókat
72!
Ez a kijelentés csak akkor állja meg a helyét biztosan, ha te oltottad.
Minden más esetben ez is csak egy vélemény a sok közül.
A cikkben ez áll:
"Lehetnek-e rosszabbak az oltási mellékhatások, ha fertőzötten oltatunk?
Mivel a fertőzés már az immunrendszert eleve működésbe hozta, közvetlenül befolyásolhatja a vakcina által generált immunválaszt, legyen szó akár a tünetmentességről, akár a tünetek kialakulását megelőző időszakról. Ha már van bizonyos szintű gyulladás a szervezetben, az oltási mellékhatások fokozottabban vagy súlyosabban jelentkezhetnek, esetleg több időbe kerülhet, amíg az oltási mellékhatások elmúlnak."
De az is benne van, hogy ki kell tölteni egy kérdéssort tartalmazó űrlapot, és rá is kérdeznek, van-e panaszod. A gyulladás rendszerint okoz panaszokat.
A kockázat minden gyógyszernél létező dolog, kizárni nem lehet.
Nem kell a hülyeség! Oltatlan, vírustagadó, Gődény- hívő pöcskarima volt. Meghalt a hülyesége miatt. Ennyi. Nem az oltástól, amit már akkor kapott amikor beteg volt, hanem a korlátoltsága következtében.
Ostobenkó sportoló létére vírustudóst akart játszani. Nem jött be. Nincs itt semmi látnivaló! Ilyen az élet. Akinek nincs rá szüksége,attól szépen elköszön.
Bár durván fogalmaztál kissé, de abszolút egyetértek.
Amikor csak a saját életedről döntesz, az 1 dolog. De amikor családod van, akik számítanak rád, akkor muszáj értük is gondolkodni.
Ha nem oltatom be magam és meghalok a fertőzésbe, akkor egyértelműen én voltam a hülye felelőtlen. Ha beoltatom magam időben, amikor kell és meghalok fertőzésben(ami azért jóval ritkább), akkor annak ellenére halok meg, hogy mindent megtettem az elkerüléséért. Azért nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!