Oltáshívők, Oltásellenesek! Miért tépítek így egymást? Mire számítotok?
Itt az oldalon folyamatosan megy a vagdalkozás, egymás ócsárolása, sértegetése, alázása.
Ez rég nem arról szól, hogy melyik oldalt támasztják alá a tények, hiszen mindkét oldal fel tud sorakoztatni épp elég érvet. Épp csak a másik oldal mindig megkérdőjelezi a hitelességét, vagy egyszerűen ignorálja.
Kezd leginkább hitvitává alakulni az egész, hiszen a tények semmit sme érnek, csak az, hogy ki miben hisz és majd a jövőben hogy meg fog bűnhődni a hitetlen (. Gyahúr kutyák, pfej!:D
De mit vártok egymástól? Hogy majd a másik azt mondja, hogy
"Te Béla! Igazad van, holnap elmegyek oltakozni!"
vagy
"Te Gyula, igazad van, nem megyek el a következő oltásra!"
?
Mert én kétlem, hogy bármelyikőtök valaha is hagnyá magát meggyőzni...
De akkor minek ez a toxikusság ide? Azt ne mondjátok, hogy ebben érzitek jól magatokat.. Vagy igen? Ócsárolni a másikat, ez okoz boldogságot nektek?
Egyesek még a 100. oltástól se fognak ráeszmélni, hogy valami nem stimmel. Másoknak meg előbb-utóbb feltűnik.
Valaki magyarázza már meg, minek csinálnak most a veszélytelen omikronra megint egy külön oltást. Nulla ember halt meg tőle, senki se lett nagybeteg. Még a who is elismerte, hogy így van, Karikó is azt mondta, jobb elkapni az omikront, de a pfizer mégis márciusra készíti a negyedik oltást. Most komolyan beadatják ezt is az embereknek a semmire? Ez azért már a masszív oltakozók közül is fel kell tűnjön pár embernek, nem? Én szerintem ezt fontos megbeszélni, mert tegnap(!) még mást mondott a média, mint ma, nem találták még ki a retorikájukat, és ez bennem pl feszültséget gerjeszt, valakivel hagy beszéljem már meg, hagy értsem már meg mit gondol aki ezt is rohan beadatni.
Tudom, elcsépelt, de régen azt mondták, hogy a föld lapos. Vagy akkoriban a tudósok azt állították, hogy a nap kering a föld körül. Aztán ahogy fejlődött a technika, bővültek az ismeretek, szélesedett a látókör..ma már tudjuk, hogy ez nem így van, sőt azt is, hogy az univerzum tágul. Ezt állítják a mai tudósaink. Lehet, hogy ötven vagy száz év múlva mást fognak állítani az majd akkor a tudósok, es ez a nézet lesz elmaradott.
Gondolom, mindenki érti mire akarok kilyukadni..
Az ókori görögök már tisztában voltak azzal, hogy a Föld kering a Nap körül és hogy a bolygónk gömbölyű (geoid). Aztán jött egy adag ember akinek a hite felülírta a tényeket.
Döntse el mindenki hite szerint melyik korszakban vagyunk most.:D Ez a COVID mizéria számomra egyre inkább úgy tűnik, hogy nem a tényeken múlik, hanem hogy ki miben hisz.
Igazad van. Tényleg nem mindenki érti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!