Az oltásellenesek nem járnak orvoshoz sem ha betegek, ha szerintük hülyék az orvosok?
Orvosok 90 százaléka támogatja az oltást mert tanult immunológiát.
De az oltásellenesek szerint ez hülyeség és tévednek az orvosok vagy hülyék... na most ha így nincs bizalmuk az orvosokban, akkor minek járnak orvoshoz..
"akkor miért nem teszik kötelezővé"
Múltkor azon hírekre, hogy néhány ország kötelezővé teszi még ugrottatok, hogy ez bizonyíték a népirtásra 🤣🤣🤣
Az eredeti kérdésre válaszolva.
Nyilván nem minden COVID-oltásellenes gondolkozik így, de van aki igen.
Én vitáztam itt emberkékkel, akik okosabbnak hitték magukat az orvosoknál. Szerintük az ő szervezetüket ők ismerik, a gyógyszeripart csak a bevétel érdekli, más nem és szerintük felesleges orvoshoz menni (max égbekiáltó nagy bajjal). Ők nem szednek gyógyszert se. Aki orvoshoz megy, gyógyszert szed, az hipochonder.
Arra nincs logikus érv, hogy minek adassam be az oltást. Eddig legalábbis egy értelmes indokot sem kaptam.
Bizonyított tény, hogy egy oltott is lehet durván covidos, akár bele is halhat. Fertőzni is ugyanúgy meg tud másokat. Nem tart örökké az ő ellenanyaguk sem, nem hiába kell lassan negyedik oltás.
Szerintem jogosan kérdem, hogy mi a francnak adassam be, amennyiben :
- simán túléltem a covidot, ráadásul kétszer is
- nemhogy lélegeztetőre nem kerültem, de még kórházba sem
- fél év elteltével is sokkal több ellenanyagom van, mint a legtöbb oltott ismerősnek (leteszteltük)
Védettségben minimum ugyanott vagyok, mintha be lennék oltva. Csak egy okot kérek tényleg, hogy minek adassam be. Főleg azok után, hogy bizonyítottan az oltás sem mindenható.
Rengeteg oltatlan ismerősöm van, senki nem halt bele a covidba. A legtöbb náthaként élte meg. Akinek működik az immunrendszere, hadd ne adasson már be magának minden szart. Még ha legalább hatékonyan működne az oltás és nem kéne belőle 100 ismétlő, akkor azt mondanám oké, de így ilyen formában elfogadhatatlan. Ráadásul azt sem tudják, hogy az új variáns ellen egyáltalán hatni fog-e.
Ne keverjük már össze az orvosi ellátást egy kísérleti vakcinával ! Elég primitív dolog.
Egyébként meg az orvosok azt mondják, amit mondaniuk kell. Nem véletlen maradhat xy abban a pozícióban, amiben.
Ők tanultak immunológiát … képzelem a gyakoris okoskodó majmok mennyit tanulhattak.
Szerintem nem hülyék az orvosok legalábbis nem mind. Az hogy 90% támogatja az csak a te kijelentésed még nem fedi a valóságot. Hiteles forrás erről nincs maradjunk ennyiben csak találgatni tudunk. Sokan az oltás mellett vannak de sokan ellene is. Nincs összhang közöttük se de nem csak ebben másban se évek óta.
Amúgy csak úgy megkérdezném hogy mely orvosok tanultak immunológiát? A Zacher, a Rusvai vagy ki? Mert ők kb. annyira tanultak immunológiát mint Pócs vagy Fórizs stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!