Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltásellenesek nem járnak...

Az oltásellenesek nem járnak orvoshoz sem ha betegek, ha szerintük hülyék az orvosok?

Figyelt kérdés

Orvosok 90 százaléka támogatja az oltást mert tanult immunológiát.

De az oltásellenesek szerint ez hülyeség és tévednek az orvosok vagy hülyék... na most ha így nincs bizalmuk az orvosokban, akkor minek járnak orvoshoz..

2021. dec. 5. 17:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem oltattam magam, nem is tervezem. 25 éve nem voltam orvosnál (kivéve jogsi és munkaalkalmassági pecsét), laborban még régebb óta nem, máshol sem.

Alapból ódzkodom az ilyesmitől. A max. amit elviselek, az egy vérnyomás mérés.

Szerencsére jól vagyok.

2021. dec. 6. 14:45
 22/22 anonim ***** válasza:
91%
Alapvetően nem vagyok oltásellenes (ezzel sincs semmi bajom, pusztán azért nem adatom be, mert átestem a betegségen), azonban ha tehetem, kerülöm az orvosokat. Nem az orvostudományban nem bízom, hanem a hazai orvosokban. Le sem sz*rják az embert, mindent csak tünetileg kezelnek, bunkók.
2021. dec. 6. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!