Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Több egészségügyi dolgozó...

Több egészségügyi dolgozó hunyt el amióta kötelező az oltás. Akkor mégsem véd?

Figyelt kérdés
Most az év veszprémi mentőse hunyt el koronavírusban. Egy ismerős testvére is must hunyt el. Ő is oltott volt. Fiatal, egészséges. Akkor mégsem véd az oltás? Nem vitát szeretnék. De jelenleg ismeretségi körben több a súlyos állapotba lévő oltott, mint oltatlan, pedig több oltatlant ismerek, mint oltottat. Mostmár végképp nem tudom mit kéne tennem, pedig már majdnem rávettem magam az oltásra.
2021. nov. 30. 21:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
43%
várjuk azt a sok tanulmányt, hajra :)
2021. nov. 30. 23:06
 12/34 anonim ***** válasza:
43%

Nekem a google scholar a barátom, de sajnos ilyen cikk nem hogy rengeteg nincs fent, de körülbelül semennyi :)

Gratulálok, hogy beégetted magad :)

2021. nov. 30. 23:13
 13/34 anonim ***** válasza:
32%
Nem mindegy, hogy te vagy a csap kapod e meg az oltást. Magyarul az oltás akkor véd ha be is van adva, nem csak lepapírozva.
2021. dec. 1. 00:36
 14/34 anonim ***** válasza:
36%
Ismerőseim és ismerősei között több oltatlan halt meg. 2-rol tudok csak hogy meghalt oltottkent
2021. dec. 1. 02:16
 15/34 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos a hivatalos adatokat meghamisítják. Nekem például pont most halt meg egy kedves orvos ismerősöm, aki nagyon reklámozta az oltást nekünk is. Kzépkorú, egészséges ember volt. Pár hete vette fel a harmadik oltást, most meg meghalt hirtelen szívmegállásban. Igaz legalább nem lett covidos. De abban biztos vagyok, hogy őt sem fogják belevenni a statisztikába és nem fogja senki sem vizsgálni, hogy milyen összefüggés van az oltás és a halála közt.
2021. dec. 1. 09:40
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
#7, #16: Igen, én is tudok ilyen esetekről, sajnos ez sokkal inkább jellemző, mint az hallani lehet. Ennyi véletlen egybeesés nincs.
2021. dec. 1. 09:44
 17/34 anonim ***** válasza:
25%
Ti tényleg ennyire butak vagytok, hogy ezt is az oltasra fogjatok? :( Atya ég, ennyi birkát
2021. dec. 1. 09:59
 18/34 anonim ***** válasza:
31%

“ Pár hete vette fel a harmadik oltást, most meg meghalt hirtelen szívmegállásban.”

Egy nap 70 ember hal meg hirtelen szívmegállásban, egy évben kb 26-27000 ember.

Ezekből átlagban úgy 18-19000 oltott covidra.

Rettentően “meglepő”, ha ennyi emberből 3-4-5-x héttel az oltás után hal meg valaki…

Lassan ott tartunk, hogy Marinénje gombás lábkörme is a covid vacc miatt nőtt be.”, 3 héttel az oltás után…

2021. dec. 1. 10:31
 19/34 anonim ***** válasza:
27%
#19 Ha ilyen okos vagy, miért nem te állsz a tv képernyője előtt?
2021. dec. 1. 11:57
 20/34 anonim ***** válasza:
61%

#20:

Igazán megtisztelő tőled hogy szerinted ekkora kitüntetett okosság az, hogy az ember tud számolni, alapvető matematikai műveleteket.

Neked ez se megy ezekszerint?

Vagy szimplàn a tényekkel nem tudsz mit kezdeni, és jön a személyeskedés?

Semmi gond, nem Te vagy az első akivel ez előfordul.

2021. dec. 1. 13:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!