Több egészségügyi dolgozó hunyt el amióta kötelező
az oltás. Akkor mégsem véd?
Figyelt kérdés
Most az év veszprémi mentőse hunyt el koronavírusban. Egy ismerős testvére is must hunyt el. Ő is oltott volt. Fiatal, egészséges. Akkor mégsem véd az oltás? Nem vitát szeretnék. De jelenleg ismeretségi körben több a súlyos állapotba lévő oltott, mint oltatlan, pedig több oltatlant ismerek, mint oltottat. Mostmár végképp nem tudom mit kéne tennem, pedig már majdnem rávettem magam az oltásra.
Nekem a google scholar a barátom, de sajnos ilyen cikk nem hogy rengeteg nincs fent, de körülbelül semennyi :)
Gratulálok, hogy beégetted magad :)
2021. nov. 30. 23:13
13/34 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy te vagy a csap kapod e meg az oltást. Magyarul az oltás akkor véd ha be is van adva, nem csak lepapírozva.
2021. dec. 1. 00:36
14/34 anonim válasza:
Ismerőseim és ismerősei között több oltatlan halt meg. 2-rol tudok csak hogy meghalt oltottkent
2021. dec. 1. 02:16
15/34 anonim válasza:
Sajnos a hivatalos adatokat meghamisítják. Nekem például pont most halt meg egy kedves orvos ismerősöm, aki nagyon reklámozta az oltást nekünk is. Kzépkorú, egészséges ember volt. Pár hete vette fel a harmadik oltást, most meg meghalt hirtelen szívmegállásban. Igaz legalább nem lett covidos. De abban biztos vagyok, hogy őt sem fogják belevenni a statisztikába és nem fogja senki sem vizsgálni, hogy milyen összefüggés van az oltás és a halála közt.
2021. dec. 1. 09:40
16/34 anonim válasza:
#7, #16: Igen, én is tudok ilyen esetekről, sajnos ez sokkal inkább jellemző, mint az hallani lehet. Ennyi véletlen egybeesés nincs.
2021. dec. 1. 09:44
17/34 anonim válasza:
Ti tényleg ennyire butak vagytok, hogy ezt is az oltasra fogjatok? :( Atya ég, ennyi birkát
2021. dec. 1. 09:59
18/34 anonim válasza:
“ Pár hete vette fel a harmadik oltást, most meg meghalt hirtelen szívmegállásban.”
Egy nap 70 ember hal meg hirtelen szívmegállásban, egy évben kb 26-27000 ember.
Ezekből átlagban úgy 18-19000 oltott covidra.
Rettentően “meglepő”, ha ennyi emberből 3-4-5-x héttel az oltás után hal meg valaki…
Lassan ott tartunk, hogy Marinénje gombás lábkörme is a covid vacc miatt nőtt be.”, 3 héttel az oltás után…
2021. dec. 1. 10:31
19/34 anonim válasza:
#19 Ha ilyen okos vagy, miért nem te állsz a tv képernyője előtt?
2021. dec. 1. 11:57
20/34 anonim válasza:
#20:
Igazán megtisztelő tőled hogy szerinted ekkora kitüntetett okosság az, hogy az ember tud számolni, alapvető matematikai műveleteket.
Neked ez se megy ezekszerint?
Vagy szimplàn a tényekkel nem tudsz mit kezdeni, és jön a személyeskedés?
Semmi gond, nem Te vagy az első akivel ez előfordul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!