Több egészségügyi dolgozó hunyt el amióta kötelező az oltás. Akkor mégsem véd?
Na olvastad 20-as!?
Ez neked szólt.
Nem is kommentelném ezt az ordenáre baromságot, amit sikerült ideböfögnöd, ahelyett, hogy értelmeztet volna volna az írtakat :) Neked a buta proli kifejezes a szemelyeskedes? akkor gondolom te is annak tartod magad.
Mint kutató biológus, a te logikád szerint nekem a tv-ben kéne az okossagokat mondani és nem ott, ahol ennek helye van és ahol minden kutato is teszi, csak te nem tudsz róla, a tudományos szakcikkekben.
A többi butyuta sablon dumádat meg hagyjuk, nem hogy az általam írtakhoz nem passzol, de még csak nem is szellemes, fuss neki még egyszer, hátha sikerül legközelebb
#23 Áhhh a kutató biológus!
Emlékszel milyen jókat dumáltunk nem olyan rég az egészség kategóriában egy kérdés alatt több oldalon keresztül?
Hogy vagy azóta? Látom észosztásra azóta sem volt időd eljutnod, bár megértem, annyit foglalotoskodsz a laborodban...
Csak óvatosan jelzem, hogy időközben töröltek egy kommentet, így a számozás elcsúszott. Ez abból is látszik, hogy most a 19-es komment a 19-es kommentre válaszol.
A fenti 20-as kommentelőt megszólító kommentem a mostani 19-esnek szól!
Jah és a mostani 22-es kommentben nem véletlenül mutogat a mostani 20-asra, mert a 22-es nagyon jól tudta, hogy neki írom a 21-es hozzászólást.
Látszik a három zöld pipából hogy ugyanaz az ember csak terel :-)
Így a személyeskedéses rész sem a prolizó kommentelőnek azólt hanem az előtte lévő tv szereplésesnek :)
#29:
A kedvedért bekapcsoltam, hogy megjelenjen a nevem, és látszódjon, hogy tök más emberekről van szó 🤣
Szállj magadba kispo:cs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!