Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Konteósok! Hogyhogy még...

Konteósok! Hogyhogy még mindig nem haltam meg 3 vakcina után sem?

Figyelt kérdés

2021. nov. 29. 20:53
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
66%
Ahoz az eszmefuttatáshoz szólnék, ami 3% halálozási aránnyal szamol, és úgy véli hogyha mindenki elkapta volna minden hullámban, akkor is csak 91% halt volna meg. Ez azért nem igaz, mert jelenleg mivel nem mindenki kapta el, mindenkinek jutott kórházi kezelés. Ha mindenki elkqpta volna, az emberek azért halnak meg, mert elfogyott volna az oxigén és olyanok is megfullqdtak volna, akik nem is kerültek lélegeztetőre csak fali oxigént igényeltek esetleg. Plusz az ápoló személyzet is beteg lett volna és egyéb betegségeket sem tudták volna ellátni. Az általad vázolt helyzetben tehát jóval magasabb lett volna a halálozás, mert konkrétan minden összeomlott volna. Jelenleg azért volt "csak" ennyi a halalozas, mert nem omlott össze az eü (csak majdnem:P), aki orvoshoz ment el lett látva és volt neki O2. Viszont tekintve a magas fertozesszamot, a 3% is sok milio ember halálát jelenti. És ha el lett volna engedve, mindenhol betöltő volna az ellátás, és nem enyni hanem sokkal magasabb halalozqása lett volna a betegségnek. Szóval ha el lett volna engedve, akár az emberiség nagyrészt kihalhatott volna. És lehet jönni hogy csak a gyengének viszi, egyrészt erre is sok ellenpélda van, de ha megnezzuk a magyar lakosságot, 40-50 felett csak a ritka kivételnek nincs semmilyen alalpbetegsege. Mégis tökéletes el funkcionálnak 80 éves korukig, és szerintem elég náci hozzáillő a "hulljon a férgese". Amíg el nem kapjuk, nem tudatjuk hogy esetleg mi is nem esnénk e bele nagy önbizalommal a "túl gyenge" kategotiaba...
2021. nov. 30. 18:04
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
20 @ mindegy a forrás , mert te és a kérdező az oroszrulettet nyomjatok . Új vakcinánként plusz egy töltény a forgótárba . Lassan betelik a dob és két revolverrel lövitek magatokat , évenkénti 3-4 az döglesztő lesz . Logika nulla , azt sem érted meg ha kiadod a védekezést ezerrkre skkor golyton injekciókért mész és bezárul a csapda . Ha beteg leszel oltás ha nem akkor is ...
2021. nov. 30. 18:12
 23/42 anonim ***** válasza:
26%

Veszettség ellen kapásból 4 adagot nyomnak be 3 hét alatt, de ha olyan helyen dolgozol, ahol fokozott veszélynek vagy kitéve, 6 adagot adnak be 4 hét alatt.

Születésed első pár hónapjában 8-10 oltást kapsz, mégis itt vagy.

Szóval ez a "sok oltás töltény a tárban" egy irtózatosan nagy fasság.

2021. nov. 30. 19:17
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
23 # A bolond mondja a tutit . Nem kapsz 8-10 pár hónaposan , van közötte ajánlott és kötelező is . Nekem 3 van de azt 1-4 év alatt kaptam . Aztán veszettség vérmérgezes ellen sem önként kéred hanem konkrétan kutya megharapott , ugye ? Ennyit a tájékozott hiteles fanatikusok érvei mellett , fantázia hazugság keveredik a rossz memoriaval . Na ha ezekre ha van oltás menj bátran , van gyakorlatod . Az oroszrulett pedig találó . A függésed oka a játékelmélet egyik peldaja , olvasd el magadra ismerhetez .( Ezt azért kétlem mert az ertrlmi szinted egy hazai 13 évesé maxi . )
2021. nov. 30. 19:28
 25/42 anonim ***** válasza:
60%

Számoljunk csak:

"KÖTELEZŐ OLTÁSOK

A gyermekek oltását ún. oltási naptár alapján végezzük. Magyarországon a következő oltási rend van érvényben 2019. augusztus 2-tól:

0-4 hetes korban: BCG (szülészeti intézményben)

2 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB+PCV13

3 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB

4 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB+PCV13

12 hónapos korban: PCV13

13 hónapos korban: Bárányhimlő ellen (2018. Július 31.-e után születetteknek)

15 hónapos korban: MMR

16 hónapos korban: Bárányhimlő ellen (2018. Július 31.-e után születetteknek)

18 hónapos korban: DPTa-IPV-HiB

6 éves korban: DPTa-IPV

11 éves korban: MMR, dTap

12 éves korban: Hepatitis B"

Bárhogy is számolom, 4 hónapos korig a gyerekek 11 védőoltást kapnak (ez csak a kötelező). A te állításod szerint elég sok golyó van már akkor abban a tárban a gyerekeknél is :)

"Aztán veszettség vérmérgezes ellen sem önként kéred hanem konkrétan kutya megharapott , ugye ?"

Nem ez volt a kérdés, hanem hogy a sok oltás káros-e. Nem, nem az, hiszen 4 hét alatt akár 6 adagot is be lehet adni.

A játékelméletről meg lehet több fogalmam van, mint neked ;)

2021. nov. 30. 21:22
 26/42 anonim ***** válasza:
Sőt, 12...
2021. nov. 30. 21:22
 27/42 anonim ***** válasza:
91%

Ne is haljon meg senki, csak aki más szenvedéséből akar hasznot húzni.

https://www.youtube.com/watch?v=TKL-p8s102M&ab_channel=Pipapo

a német NDR csatorna beszél egy orvossal a karácsonyi helyzetről, lefordítom:

"... így ugyanazt láthatjuk kialakulni, mint tavaly is, a probléma valójában inkább az, hogy nagyon sok beoltott időközben pozitív lesz, és ezen oltottak lényegesen hosszabb kórházi kezelést igényelnek, így feltételezzük, hogy ugyanebben az időszakban (Karácsonykor) lényegesen több beteget kell ellátnunk, mint az előző évben."

Nem támadásból linkelem, hanem elgondolkodtatás céljából. Persze sok minden nem derül ki, milyen korcsoportra gondol például, de aki be van oltva is bekerülhet simán, és a doki szerint az ő kezelésük hosszabb ideig tart.

2021. nov. 30. 22:28
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

#27 Én csak azt nem értem, hogy miért vágták ki ezt a részt. Úgy tűnt, hogy előtte is erről beszéltek és utána is még egy-két mondatot mondtak róla.

így ebből pont nem derül ki, hogy lélegeztetőre vagy csak simán kórházba kerülnek az emberek, és hogy azért tart tovább a kezelésük, mert betegebbek, vagy pont azért, mert mivel oltottak, túlélik a nagyon súlyos betegek, aztán kezelik őket nyilván tovább, hogy felépüljenek.

2021. nov. 30. 23:31
 29/42 anonim ***** válasza:

Köszi, megtaláltam egészében egy kis nyomozás után:

https://www.youtube.com/watch?v=iIYiZ-O6XUE&ab_channel=Ritte..

Arról beszél még, hogy az elhalasztott műtétek sokszor bonyodalmakhoz vezetnek, és igyekeznek azokkal is foglalkozni, illetve a daganatos betegek helyzetéről beszél a doktorúr.

2021. dec. 1. 00:15
 30/42 anonim ***** válasza:
54%

#25: Nem értem, miért jöttök állandóan a gyerekkori kötelező oltásokkal, amelyeknek sokkal ritkábban alakulnak ki mellékhatásai, mint a koronavírus ellenieknek.

Amit írtál, az a mostani gyerekek oltási rendje. Én csak 7 félét kaptam gyerekkoromban, a szüleim még kevesebbet, és még élünk. Én gyerekkorom óta semmilyen oltást sem kaptam. És valóban, a mai gyerekek több oltást kapnak, mégsem tűnnek egészségesebbnek, sőt. Egyre több köztük a cukorbeteg, autoimmun beteg.

2021. dec. 1. 07:21
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!