Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid időszakról emlékek?

Covid időszakról emlékek?

Figyelt kérdés

Ha már 0rbán előhozta a témát és újra belpolitikai adok-kapok van belőle. Ti hogy éltétek meg? Szerintetek milyen volt a kormány járványkezelése?

(Konteósok, trollok kerüljenek)

tegnapelőtt 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Van 3 covidos dokumentumfilm. Monopoly, Új norma, Már csak két hét. Ott láthatod, pontosabban újra átélheted, milyen volt a kormányok járvány kezelése.
tegnapelőtt 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Jó esti séták(:
tegnapelőtt 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Sok aggódás, szorongás,bezártság, kényelmetlenség a maszkviselés miatt. Szerintem itthon és világszinten is elcseszett volt a járványkezelés. Sok fölösleges pánikkeltés, oltások tukmálása, ezek ellenére meg terjedt ezerrel ugyanúgy.
tegnapelőtt 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Kormány kezelési stratégiája egy kalap fos volt - röviden :D
tegnapelőtt 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Sok aggódás, gyász, szorongás. Sajnos két számomra fontos embert is elveszítettem, és több ismerősöm is meghalt. Soha többet nem akarok ilyet átélni. Járványkezelés? Vicc.
tegnapelőtt 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:

"Szerintetek milyen volt a kormány járványkezelése?" - egy vicc. Megjegyzem, azóta is egy vicc. (Idén is szerettem volna COVID elleni vakcinát az idős családtagjaim védelme céljából, finoman szólva nem jött össze... Megjegyzem, tavaly is csak akkor jutottunk hozzá, amikor már lecsengett a járvány.)

Amúgy nekem maga a lezárás nem volt stressz, de egyrészt tudtam itthonról dolgozni, így a megélhetésemet nem befolyásolta, másrészt van kert, így bezárva sem éreztem magam. Rokonokkal rengeteget beszélgettünk telefonon.

Haláleset volt a családban, és ha lett volna látogatás, és etethettük-itathattuk-mozgathattuk volna, akkor meggyőződésem, hogy nem akkor halt volna meg, de az sajnos bármikor bekövetkezhetett volna...

tegnapelőtt 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

4.

Volt az több kalap is.

tegnapelőtt 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogy a függőleges giliszta elb...tt 300 milliárdot sosem használt lélegeztetőgépekre. És ettől még továbbra is vidáman korzózik és még neki áll feljebb.
tegnapelőtt 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!