Covid időszakról emlékek?
Ha már 0rbán előhozta a témát és újra belpolitikai adok-kapok van belőle. Ti hogy éltétek meg? Szerintetek milyen volt a kormány járványkezelése?
(Konteósok, trollok kerüljenek)
"Szerintetek milyen volt a kormány járványkezelése?" - egy vicc. Megjegyzem, azóta is egy vicc. (Idén is szerettem volna COVID elleni vakcinát az idős családtagjaim védelme céljából, finoman szólva nem jött össze... Megjegyzem, tavaly is csak akkor jutottunk hozzá, amikor már lecsengett a járvány.)
Amúgy nekem maga a lezárás nem volt stressz, de egyrészt tudtam itthonról dolgozni, így a megélhetésemet nem befolyásolta, másrészt van kert, így bezárva sem éreztem magam. Rokonokkal rengeteget beszélgettünk telefonon.
Haláleset volt a családban, és ha lett volna látogatás, és etethettük-itathattuk-mozgathattuk volna, akkor meggyőződésem, hogy nem akkor halt volna meg, de az sajnos bármikor bekövetkezhetett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!