Konteósok! Hogyhogy még mindig nem haltam meg 3 vakcina után sem?
Senki nem állította, hogy megfogsz halni tőle.
Viszont senki (még a gyártó se) sem garantálja 10-15 éves távlaton belül milyen utóhatásokkal fog járni a cucc :)
Mindmeghalunk.
Az más hogy Te a 3 vakcina után mikor és hol :D
#1 A halálozási arány 3% körül van. Ami azt jelenti, hogy az emberek 97%-a nem hal meg, ha megfertőződik.
Az első hullámban alig volt fertőzött, szóval csináljunk úgy, mintha a második háromban mindenki megfertőződött volna és pótoljuk ki az első hullámban megfertőződöttekkel a többit (valszeg ettől is messze vagyunk, de könnyítsük a helyzetet).
Szóval mondjuk volt három hullámunk, ahol mindenki elkapta (felfelé kerekítve a fertőzöttek számát erősen): 0,97*0,97*0,97 = 0,91% életben maradt volna a legrosszabb forgatókönyv szerint is.
Szóval egyelőre még csak akkor is az emberek 9%-a halt volna meg, hogyha háromszor kapták volna el oltatlanul a vírust. XD
#Kérdező: Több opció is lehetséges:
1. Az oltás lassan öl
2. Placebót kaptál háromszor is (nekem legalábbis ezt mondták, mikor mondtam, hogy nem volt hőemelkedésen kívül problémám az első két oltástól. A hőemelkedés, meg csak álca, hogy azt hidd, megkaptad az oltást, de közben nem.)
3. Van benned annyi kínai genetika, hogy téged ne öljön meg az oltás
4. Mázlid volt
A fentiek közül egyik választ sem gondoltam teljesen komolyan, de nyugodtan pontozzon le mindenki :)
Hopp, lemaradt a link:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!