Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattuk? Gyermekem haját...

Elkaphattuk? Gyermekem haját jött levágni egy fodrász aki oviban dajkaként dolgozik. Mesélte, hogy hányásos vírus tombol náluk az oviban. 5 percet volt kb míg levágta a haját. Neki még semmi baja nem volt.

Figyelt kérdés
jan. 27. 18:40
 1/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
91%
Elkaphattátok.
jan. 27. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Siman 😂 Szamitogpk laptopok tellefonnok voltak a házban ? Jobb lesz venni 1 mal . byts premium .
jan. 27. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt az embert többet ne hívd el magadhoz. Az ilyet utálom. Tudja, hogy tombol a járvány, de azért elviszi másnak is. Sok ilyen van, undorító 1bites lények.

Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos, hogy elkaptátok. Ezek a hányós fosós cuccok fekália és hányadék útján terjednek. Ha rendesen kezet mostatok miután ott volt, akkor kicsi az esélye, érdemes lefújogatni is mindent amikor ilyen ember van a közeletekben.

jan. 27. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A buszon több időt töltök mindenféle ember társaságában. Bárhol el lehet kapni ezeket.
jan. 27. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem anyum ovónő, hazahozta az oviból egész családunk hány , nagyon megy a hasunk.. 5 éves és 11 éves kisöcséim borzalmasan vannak :( én 15x voltam WCn
febr. 6. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Úristen! Nagyon sajnálom! :(
febr. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!